Eladó Panellakás, Békéscsaba

#683700310

Eladó Panellakás

22.5 millió Ft

Békéscsaba Lencsési lakótelep
Alapterület:
60 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Panel
Árcsökkenés
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
Cirkó
Parkra néző
Bútorozatlan
Délkelet
2
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

2. emeleti, 2 szoba + ebédlős, felújított lakás a lencsésin.

Békéscsabán, a Lencsésin, eladó egy 2. emeleti, 2 szoba + ebédlős, erkélyes, egyedi cirkófűtéses, felújított lakás. Azonnal beköltözhető.

Irányár: 22,5 MFt

Tel: +36205020207

 

A Lencsési lakótelep, csendes részén, a Pásztor utcán található a 4 szintes társasház, melynek 2. emeletén helyezkedik el a 60 nm-es, felújított lakás. A tömb egyik oldala a ház előtti parkolókra néz, a másik pedig egy parkosított területre.

 

A lakást mind a négy oldaláról lakás veszi körül, ebből adódóan alig igényel fűtést. A hőszigetelt külső nyílászárók amellett, hogy praktikusak és esztétikusak is, szintén ezt segítik elő. Valamint a korszerű, egyedi cirkófűtés, kombi gázkazánnal és lapradiátorokkal is annak kedvez, hogy alatta maradjunk az átlagfogyasztásnak, anélkül, hogy lemondanánk a kellemes melegről. 

 

A lakást 2023-ban újították fel. Érdekessége, hogy az egyik szoba és a konyha közötti falat kivették, így egy kényelmesen tágas, és világos étkezős konyhát nyertek. Tömblakásoknál szokatlan, és ritka, ez az adottság, hogy az ebédlő asztalt körbe tudja ülni a család. 

 

A padlóburkolatokat kicserélték, famintás lamináltpadlót tettek a szobákba és az előszobába. A fürdőszoba is megszépült, kényelmes, ergonómikus akril kád és kellemes, egymással harmonizáló csempe és járólap került bele a felújítás során. A WC külön van a fürdőszobától, oda is ilyen csempét és járólapot tettek. 

 

A nagyobbik szoba erkélyes, a másikon pedig franciaerkély van. 

 

A lépcsőház tiszta, rendezett, jó a lakókörnyezet a házon belül és kívül egyaránt. Szintenként 3 lakás van, 1 közös tároló tartozik hozzájuk. A közös költség alacsony, és magába foglalja a közös részek takarítását is. 

 

A lakás azonnal költözhető, minden új benne, és alacsony a fenntartása. Egyedülállók is bátran választhatják emiatt. Ha gyorsan költözne, egy teljesen felújított lakásba, ne szalassza el a lehetőséget! Az óvoda 130 méter, iskola 600 méterre van. Buszmegálló, és ABC 200-200 méter. Élvezze a lencsési lakótelep jó ellátottságát, és a csendes, lakókörnyezetet. Tekintse meg!

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 18
Szoba 13.6
Étkező 7
Konyha 5.5
Fürdőszoba 2.7
WC 0.8
Előszoba 6.8
Közlekedő 2

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Házrész
Építési telek
Üzlethelyiség
Téglalakás
Iparterület
Műhely
Ikerházrész
Ikerház
Zártkert