Eladó Tanya, Békéscsaba

#683700243

CSAK NÁLUNK  
Eladó Tanya

75 millió Ft

Békéscsaba Felsőnyomás
Alapterület:
137 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Vályog
Árcsökkenés
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
33 600 m2
Cirkó
Panorámás
Összkomfort
230 - 400 Volt
Saját kút
Vezetékes gáz
Derítő

3600 nm-es tanya, 3 Ha szántófölddel, 200 nm-es libaóllal, napelemes rendszerrel, vezetékes gázzal

Békéscsabától 4 km-re, főútvonal közelében, aszfaltúton megközelíthető, 3600 nm-es tanya eladó, 3 Ha szántófölddel, 200 nm-es állattartásra alkalmas melléképülettel. 2006-ban épült. Rendelkezik vezetékes gázzal, ipari árammal, napelemes rendszerrel. 

Irányár: 75 MFt

Tel: 06205020207

 

 

Békéscsaba külterületén, a 44-es főút közelében található a 3600 nm-es körbebekerített tanya, 3 hektár szántófölddel, ami közvetlen a tanya körül helyezkedik el. A föld nagyon jó minőségű, 44 AK az értéke. 

 

A lakóingatlan mellett egy 200 nm-es, 700 férőhelyes libaólat találunk a gazdasági udvaron, valamint egy 60 nm-es melléképületet, ami műhelyet és tüzelőtárolót foglal magába. 

 

A telket érinti a gáz fővezeték, így az a ritka, és szerencsés helyzet alakult ki, hogy ez a külterületen álló ingatlan, vezetékes gázzal rendelkezik! Kiépült ennek megfelelően a központi fűtés gázkazánnal, és korszerű lapradiátorokkal.

 

Az önellátásra törekvés fontos szempont volt a tulajdonosoknak minden téren, ezért múlt évben napelemeket telepítettek a tetőre. A 38 db panel 14 500 KW energiát termel évente. A megtermelt felesleges áramot visszavásárolja tőlük a szolgáltató.

 

A 136 nm-es hasznos alapterületű tanya 2006-ban épült, beton alapra és lábazatra. Az 50 cm vastag falazatot, préselt vályogtégla alkotja. A külső nyílászárók fából készültek, levegő illetve gáztöltéssel. A lakás elrendezése modern, 3 db 13 nm-es, külön bejáratú hálószobája van, és egy 40 nm-es tágas és világos nappali, valamint egy majdnem ugyanekkora (36 nm-es) konyha étkezővel. Utóbbi, szintén rendkívül jó tér és fényviszonyokkal. A nappali és az étkező akár összenyitható, megduplázva a közösségi teret. 

 

A fördőszobába sarokkádat és zuhanyzót is tettek, és bidével szerelték fel. A WC külön mellékhelyiségben kapott helyett, kézmosó is van benne. 

 

A 18 nm-es kazánház, nyári konyha is egyben. Az étkezőből is megközelíthető ez a helyiség, ha a vegyestüzelésű kazánt használják, nem kell kimenni a fűtött lakásból, amikor tenni kell a tűzre. Kívülről is van ajtaja természetesen, így amikor be kell hordani a tüzifát, azt pedig nem a lakáson keresztül kell! A vegyeskazán pár éves, és nagy tűzterű, így kényelmes a használata.

 

2 fúrt kút is van, házivízmű biztosítja a vízellátást, akár inni is lehet, olyan jó minőségű a vize. 

 

A tetőtér beépíthető, a nappaliból nyílna a feljáró. 

 

A libaól biztosította eddig a megélhetést, 700 férőhelyes, ezt tovább lehet működtetni, gépesítve adják át. A 3 Ha föld is nagyban hozzájárult az önellátó élethez. Ráadásként a 80 db gyümölcsfa is komoly értéket képvisel.   

 

A város széle csupán 4 km, jó minőségű főúton közelíthető meg. A tanya bejáratáig aszfaltút vezet, közvilágítással. A buszmegálló csak 200 méterre van tőle. A város központja, például a Csabacenter 7,5 km. A Tesco pedig 5,8 km-re van.  Óvoda, iskola 5-6 km. 

 

A kapu és a garázs ajtó elektromosan működtethető. A tanyára ipari áram van bekötve. 

 

Aki szeretne függetlenedni az embertelenedő munkahelyi és társadalmi kötelékektől, itt új életet kezdhet. Próbálja meg az önálló munkavégzést, és jövedelemszerzést!

 

Ha Ön csak egy kényelmes, mai kor igényeinek megfelelően kialakított kertes ingatlanra vágyik, a városközponttól 6-7 km-re, közvetlen szomszédoktól mentesen, akkor is ez lehet a megfelelő választás! A föld bármikor kiadható, és azzal sem lesz gondja, de akár föld nélkül is megvásárolható, ez esetben hívjon az áráért! Tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 13.23
Szoba 13.23
Szoba 13.23
Nappali 39.3
Étkező 25.92
Konyha 10.8
Kamra, Éléskamra, Spájz 5.4
Fürdőszoba 6
Előszoba 3.9
Kazánház 18
Kamra, Éléskamra, Spájz 21
Garázs 20

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Házrész
Iparterület
Panellakás
Iroda egyéb
Kert, gyümölcsös
Tanya