Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700127

Eladó Családi ház

39.2 millió Ft

Békéscsaba , Kereki sikátor utca
Alapterület:
114 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
376 m2
Felújított
Konvektor
Utcára
Délkelet
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Téglaépítésű, egyszintes tip-top családi ház

Békéscsabán, az első kerületben, eladó egy 114 nm-es, amerikai konyhás, téglaépítésű, jóállapotú, egyszintes családi ház, gondozott, pihenőkerttel, 380 nm-es telekkel.

Irányár: 35 MFt

Tel: +36205020207

Nyilvántartási szám: 6181

 

Békéscsabán az első kerületben, a városközpont és a Lencsési lakótelep közelében található az 1998-ban épült egyszintes családi ház. A telek 376 nm, a főépületen kívül egy kb. 30 nm-es, egyállásos garázst és egy kis pihenőkertet foglal magában. A garázsig kocsibejáró vezet. Az építés éve óta kívül-belül folyamatosan karbantartják, és újítják. 2016-ban a villanyvezetékrendszert korszerűsítették, valamint a házat kibővítették, létrehozva egy 36 nm-es, amerikai konyhás nappalit, az idén pedig egy klímát szereltek fel. 

 

A bővítéssel megváltoztak az eredeti helyiségek funkciói. Az étkezős konyha félfallal elválasztott egyik helyiségéből hálószoba lett, a másikból tágas gardrób, ami közlekedésre is szolgál. A régi 23 nm-es nappali, ami innen és az előszobából is nyílik, megmaradt ugyanilyen céllal, a fiatalabb generáció, külön társalgójának. Sok szögletű, különleges homlokzata, érdekes teret ad, kiugró ablakai pedig kitűnő fényviszonyokat teremtenek. Ebből a helyiségből közelíthető meg az utcafronti 15 nm-es hálószoba, és fürdő. A kamra a régi étkezőből nyílik - ami most gardrób -, az új konyhától pedig épp úgy kézre esik, mint a korábbitól. Az újonnan épült tágas amerikai konyhás nappali a lakás legimpozánsabb része, a méretét, és megvilágítását tekintve, amit a mennyezeti ledek és spotok is emelnek. A nappaliból kilépve pár lépésre található a terasz, ahol jó idő esetén, a szabadban is együtt lehet a család. 

 

A kényelmes gázfűtésen felül az inverteres hűtő-fűtő spit klíma ad kiegészítő fűtésre lehetőséget. A hőszigetelt nyílászáróknak, vastag falaknak és födémnek köszönhetően, a rezsi nagyon kedvező. A meleg vizet egy korszerű, új, átfolyós gázvízmelegítő adja. Extraként, biztonsági kamerarendszer figyeli a házat.

 

Aki szeretne egy jól megépített, kényelmes, egyszintes téglaházat, kis udvarral, csendes, nyugodt lakókörnyezetben, jöjjön, tekintse meg!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Panellakás
Házrész
Társasház
Iparterület
Ikerház
Kert, gyümölcsös
Zártkert