Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700137

Eladó Családi ház

28 millió Ft

Békéscsaba Parkerdő
Alapterület:
96 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 860 m2
Felújítás alatt
Cserépkályha - fa, szén
Utcára
Délnyugat
Komfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

6. kerületi, 3 szoba + nappalis családi ház

Békéscsabán a 6. kerületben, eladó egy 3 szoba + nappalis, felújított, előkertes családi ház.

Irányár: 28 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán, zöldövezetben, a Parkerdő és a Lencsési lakótelep közelében található a különleges adottságú, 1860 nm-es telken fekvő, 96 nm-es családi ház. Rendezett, nyugodt, jó egzisztenciájú, kertvárosi lakókörnyezet jellemzi. 2021-ben elkezdték a felújítást, a belső részével el is készültek, kívülről azonban, még nincs meg minden. Egy váratlan -pozitív - körümény miatt, a befejezés előtt eladóvá vált.

 

A felújítás kiterjedt az alsó vízszintes vízszigetelésre, újra betonozták, burkolták a helyiségeket. A vegyes falazatot újra vakolták, kívülről behálózták és csemperagasztóval előkészítették a nemes vakolat alá. A külső és belső nyílászárók egyaránt újak. A villanyvezeték rendszert is korszerűsítették, rézvezetékekkel szerelték és fi relé gondoskodik az életvédelemről. A fürdőszobában új víz és szennyvízcsövek vannak. Újra is burkolták, extra méretű, íves masszázszuhanykabint tettek bele, és a mai kor ízlése szerinti csempét. 

 

Egy fedett teraszt építettek a bejárat elé, és új járda fut a kiskapuig. Az udvar hátsó része füves, középen melléképületek vannak. 

 

Mivel tavasszal költöztek be, és már nem sokáig maradnak, a gázt nem kötötték be, és nem építették ki a gázfűtést. Egy nagy beépített csempekályha van a házban, és ideiglenes megoldásként, villannyal fűtenek a hűvösebb napokon. 

 

A lakás elrendezése nagyon jó. Egy tágas 25 nm-es nappaliba lépünk, ami járólappal burkolt, és egy légtérben van a prkatikusan bebútorozott, 5 nm-es konyhával. A nappaliból nyílnak a szobák (25, 21 és 10 nm-esek), mind a három külön bejárattal. A fürdő pedig a konyhából közelíthető meg. 

 

Az ingatlan tágas előkerttel rendelkezik, a telek vége pedig a természeti környezettel határos. Az oldalsó és szemben lévő lakókkal jó szomszédság van. 

 

Az Árpád fürdő csak 1400 méter, az iskola és óvoda 700 méter illetve 1,2 km. Buszmegálló egészen közel, 350 méterre van. A Lidl és a Tesco 1,4-1,2 km-re található. A posta és az orvosi rendelő 1 km-en belül vannak. Elmondható, hogy jól megközelíthető az ingatlan, és könnyen elérhető innen minden akár autóval, akár tömegközlekedéssel, vagy kerékpárral, gyalogosan. 2 gyermekkel ideális az elrendezése, de a nagyobb szobák oszthatóak, akár nagyobb családok is élhető otthont alakíthatnak ki benne.

 

A nagy telek sok lehetőséget rejt, gazdálkodásra, növénytermesztésre alkalmas, de mindenképp érték! Ha csak egy parkosítással, gyönyörű kertet varázsol az új tulajdonosa, ahová jó hazamenni, kicsit elvonulni a világ elől, már akkor is nagyon megéri ezt választani. Tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Társasház
Kert, gyümölcsös
Panellakás
Házrész
Iparterület