Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700178

Eladó Családi ház

22 millió Ft

Békéscsaba
Alapterület:
74 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
250 m2
Cirkó
Utcára
Bútorozatlan
Délnyugat
Oldalkert
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kis ház kis udvarral

Békéscsabán központ közelében, eladó egy 74 nm-es családi ház, 250 nm-es telekkel. 

Irányár: 22 MFt

Tel: +36205020207

Nyilvántartási szám: 6227

 

Békéscsabán a városközpont peremétől 500 méterre, főút, és buszmegálló közelében, mégis csendes utcában található az osztott telken fekvő társasházi lakás. Az utcáról külön bejárata van, és saját udvara. A megosztás kedvező helyzetet teremtett, teljes önállóság és szeparáltság jött létre, könnyen kezelhető pici kerttel. A kertes házakra jellemző előnyökkel (bel lehet állni gépjárrművel, nem kell az utcán parkolni, ki lehet ülni, teregetni az udvarra) de csak minimális gondozást igényel a terület rendben tartása. 

 

A főépület két építési időszakban épült, a két szoba régebbi, vastag, vegyes falazattal, a nappali és melléképület, - amiben a konyha és kamra foglal helyet -, pedig 1996-ban, téglából. A meglévő tetőt is felújították a bővítés során. A fürdőszobát 2011-ben alakították ki, ekkoriak benne a vezetékek, a szaniterek és a burkolatok. A  radiátoros központi fűtést is abban az évben építették ki. A villanyvezeték rendszert pedig 2013-ban újították fel. 

 

A főépület 2 szobából egy fürdőszobából, kazánházból és nappaliból áll. A melléképületben van a konyha és kamra, valamint a nyitott szín. Ezt a félig nyitott helyiséget korábban garázsnak tervezték, később részben zárttá tették, de akár visszaalakítható garázzsá. A főépületben is meg van a konyhának a helye, víz, szennyvíz, gázkiállás, de az új konyha elkészültével ennek a helyiségnek a funkcióját megváltoztatták. Ebből lett egy világos, tágas nappali. Aki jobban szeretné a konyha helyiséget ebben az épületben, visszahelyezheti, még akkor is maradhat elég hely a nappalinak. 

 

Buszmegálló, óvoda, iskola 500 méteren belül vannak. Hipermarketek és orvosi rendelő 700 méteren belül. Posta, Center, Tesco 2 km-ben belül helyezkednek el. 

 

Ha Ön kis kertes ingatlanra vágyik, lehet megtalálta a megfelelőt! Most egy lakás áráért tehet szert kényelmes, egyszintes családi házra. Tekintse meg!

 

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Házrész
Panellakás
Építési telek
Téglalakás
Iparterület
Üzlethelyiség
Zártkert
Műhely
Ikerházrész
Ikerház