Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700332

Eladó Családi ház

18 millió Ft

Békéscsaba Erzsébethely, Jamina
Alapterület:
72 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Építési mód:
Vályog
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
880 m2
Felújításra szoruló
Házközponti egyedi méréssel
Utcára
Bútorozatlan
Délnyugat
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Kis önálló családi ház Jaminában

Békéscsabán, Jaminában, eladó egy 72 nm-es, jó szerkezeti állapotú, némi felújítást igénylő családi ház, 880 nm-es telken. 

Irányár: 18 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, Erzsébethelyen, csendes utcában, jó lakókörnyezetben található ez a kis, önálló családi ház. Buszmegállótól 300 méterre helyezkedik el, könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. 

 

Az épület nem repedezett, nem vizes, kiemelt, magas lábazaton áll. Jó a tetőszerkezete, múlt évben kapott új ereszcsatornát. 

 

Fűtése központi fűtés lapradiátorokkal és egy szilrádtüzelésű kazánnal. A meleg vizet villanybojler állítája elő, gazdaságosan, éjszakai árammal. Egy 24 nm-es, nagy szobából, 15 nm-es konyhából, 6 nm-es fürdőszobából és egy 9 nm körüli félszobából áll. A lakás előtti zárt verandát kiszélesítették, így egy 18 nm-es, világos, fűtött előtér jött létre. Maradt egy kb. 6 nm-es nyitott tornác, amit nem építettek be, ez teraszként funkcionál. A főépület végén foglal helyet a kazánház, a vegyes tüzelésű kazánban első sorbán fával lehet fűteni. 

 

Az udvar füves. Egy nagy diófa hatalmas lombkoronája teszi elviselhetőbbé a nyári forróságot, a legmelegebb napokon is kellemesen hűvös van alatta. Bent pedig a vastag vályogfalak, és a saralt födém biztosítanak jó klímát. 

 

Elsősorban külső, esztétikai felújítást igényel a ház, némi korszerűsétést, de működik benne minden, lakható az állapota. A konyhát és a nagy szobát múlt évben burkolták járólappal, illetve laminált padlóval. A fürdőszoba nem lett felújítva, és az előtér burkolatai, nyílászárói, a falak festése várat magára. Valamint egy külső festés-mázolás. 

 

Aki nem riad vissza ezektől a felújításoktól, és egy jó szerkezeti állapotú házat keres, az lehet megtalálta a megfelelőt! Ha egyedül költözik, illetve másodmagával, akkor pont ideális a mérete és elrendezése. Nagyobb család is számolhat vele, hisz tervezhet a bővítésével. Tekintse meg!

Helyiség Méret (m2)
Szoba 24
Szoba 8
Konyha + étkező 15
Fürdőszoba + WC 6
Előtér 18
Kazánház 12
Terasz 6

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése