Eladó Házrész, Békéscsaba

#683700333

Eladó Házrész

12.9 millió Ft

Békéscsaba 1. kerület
Alapterület:
46 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Konvektor
Udvari
Délnyugat
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Stílusos kis lakás a Lidl közelében

Békéscsaba első kerületében eladó egy 1,5 szobás, felújított házrész.

Irányár: 12,9 millió Ft. 

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán a Lidl közelében található a 3 lakásos ingatlan, melyben középen helyezkedik el a 46 nm-es házrész. Tartozik hozzá egy 20 nm-es melléképület, valamint a hátsó kert fele. A lakás egy 12 nm-es nyitott, fedett tornácról közelíthető meg, ami kizárólagos használatban áll.  A tornác és a közös járda közötti terület is saját használatú, ahogyan a kocsibejárótól a szomszéd mezsgyéig, a lakással szemközti udvar is.

 

A lakást 2021-ben újították fel. A külső nyílászárókat műanyagra cserélték, redőnyökkel szerelték fel. A szobákat lamináltpadlóval a többi helyiséget járólappal burkolták. A fürődszobába ívelt zuhanykabint tettek, ami szokásosnál jobb helykihasználást eredményez.  A konvektoros fűtés alternatívájaként villany fűtőtesteket is felszereltek, igény szerint lehet ezzel és azzal is fűteni. A meleg vizet egy korszerű villanybojler szolgáltatja, valamint közvetlenül a mosogatócsapra szerelt, átfolyós vízmelegítő. 

 

Az éktezős konyhához egy 3 nm-es kamra is kapcsolódik. A nagyobbik szoba 17, a kisebbik szoba 11 nm-es. Méretéből és elrendezésésből adódóan egyedülállóaknak, pároknak ideális. Kompromisszummal gyermekes családoknak is jó lehet. 

 

Nagy előnye a lakásnak, hogy nyáron kellemesen hűvös, és télen alig igényel energiát a felfűtése. Köszönhetően a vastag falaknak, födémnek, valamint az új nyílászáróknak. 

 

A környék biztonságos, csendes. A Lidl, Tesco, Aldi 600-700 méterre található. A buszmegálló is közel van, csak 550 méterre. Óvoda, iskola 1-1,5 km. A Center és a piac kb. 1,5 km-re helyezkedik el. 

 

Aki a központ közelében szeretne élni, de nem egy zsúfolt tömbben, az ragadja meg a lehetőséget és tegyen szert kertes ingatlanra! Legyen az otthona ez a fiatalos stílusú, jó ízléssel kialakított lakás, akár így ahogy áll, a teljes berendezéssel! Tekintse meg!

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 17
Szoba 11
Konyha + étkező 12
Fürdőszoba + WC 3
Kamra, Éléskamra, Spájz 3

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése