Eladó Házrész, Békéscsaba

#683700330

CSAK NÁLUNK  
Eladó Házrész

15.9 millió Ft

Békéscsaba Belváros
Alapterület:
46 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
260 m2
Előkert

Kívül-belül vonzó, amerikai konyhás házrész

Békéscsaba belvárosában, a piac közelében, eladó egy 1 szobás, amerikai konyhás, szépen felújított házrész.

Irányár: 15,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba belvárosában, kitűnő helyen, a piac szomszédságában, mégis csendes utcában helyezkedik el, ez a kívül-belül vonzó, néhány éve felújított lakás. Az ingatlan 3 lakásos, a telek egésze 791 nm. A közös kicsi bejárón és járdán felül, mindenkinek van saját kertje, ami kizárólagos használatban áll. Mindegyik kertrész szépen gondozott, füves, virágos, gyümölcsös. 

 

Az eladó lakáshoz tartozik egy elkerített saját tároló, ami egy nyitott és egy zárt részből áll. Közvetlen a lakás mellett helyezkedik el, teljesen szeparált, nincs rálátás a kertszomszédok felől. 

 

A lakás bejárata előtt egy kb. 12 nm-es betonozott területen, a kerti bútorok kaptak helyet, és mellettük a ruhaszárító is elfér. A teraszt virágok szegélyezik. Az elrendezése sok lehetőséget rejt.
 Mindezt körül öleli, és a hátsó kerítésig húzódik a saját kert, ahol egy apró veteményes, és többek között málna, földieper, füge terem. 

 

A lakásba lépve egy 25 nm-es amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat. Ez kimondottan napfényes és tágas. Divatos famintás járólappal burkolták, a konyhabútort pedig egyedileg, méretre gyártották. Innen közelíthetjük meg a 16 nm-es hálót és az 5 nm-es fürdőszobát. A háló laminált padlóval burkolt, falai festettek. A fürdőszobában épített zuhanyzó, mosdó, WC és a mosógép lett elhelyezve. 

 

A lakást 2020-ban korszerűen felújították.  A nyílászárók, burkolatok, a vezetékek és a gépészet a mai igényeknek megfelelő, modern. A fűtés lapradiátorokkal, kombi gázkazánnal történik, a meleg vizet is ez utóbbi szolgáltatja. 

 

Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban áll, de a hatályos jogszabályok szerinti Használati Megosztási Szerződéssel rendelkezik. Ebben egyértelműen le van írva, és rajzolva, hogy a teljes egészből ki mit használ, és ez a jogutódokra is kiterjed.  

 

A lakásnak külön mérőórái vannak. 

 

A területi elhelyezkedése kiemelkedően jó. Aki szeretne a város központban, a piac szomszédságában, és a Centertől is csupán gyalogos távolságra élni, ugyanakkor csendes lakókörnyezetre vágyik... és csak egy kis kertes lakásra, annak ez lehet az új "álomotthona"!

 

Egyedülállóknak, pároknak a legideálisabb, de kompromisszummal másoknak is jó lehet. A nagy amerikai konyhás nappali egyik zuga akár félszobának felelhet meg. Az elrendezése sok lehetőséget rejt. Kisebb lakáscsere pl. Kakas garzon, illetve vidék is szóba jöhet. Tekintse meg! 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 16
Amerikai konyhás nappali 25
Fürdőszoba + WC 5

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Iparterület
Házrész
Építési telek
Műhely
Zártkert
Ikerház
Panellakás
Villa, kastély, kúria
Ikerházrész
Üzlethelyiség