Eladó Üzlethelyiség, Békéscsaba

#683700328

CSAK NÁLUNK  
Eladó Üzlethelyiség

5 millió Ft

Békéscsaba Kazinczy-lakótelep
Alapterület:
15 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Könnyűszerkezetes
Azonnal költözhető
Befektetésnek
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
35 m2
Bútorozott
Északnyugat
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Bejáratott lángosos eladó

Békéscsabán, a Kazinczy lakótelepen, egészségi okokból eladó egy biztos bevételt jelentő, forgalmas büfé, lángossütővel. 

Irányár: 5 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán, a Kazinczy lakótelepen, közvetlenül az iskola és a Kazinczy utcai üzletsor mellett található a 15 nm-es üzlethelyiség 35 nm-es kizárólagos használatú, körbe kerített, zárt területtel. 

 

A büfé két helyiségből, egy eladótérből és egy szociális helyiségből áll. Az üzlet szerves része a fedett terasz, ahová közvetlenül az utcáról léphetünk, és ide történik ablakon át a kiszolgálás. A terasz, egy 22 nm-es kerthelyiséghez kapcsolódik. Kellemes körülmények között, masszív, valódi fából készült kerti bútorokon lehet, ülve fogyasztani a helyben sütött ételeket. A szomszédos fák természetes árnyat nyújtanak, nincs szükség rosszul szellőző, műanyag napernyőkre. A környezethez remekül illő nádszövettel borított kerítés határolja a létesítményt az iskolától.  Az utcafronttal viszont mintha egybe lenne nyitva, zavartalan átlátást enged a kerítés. Miközben eszünk repül az idő, mert a mindig nyüzsgő utca látványa tárul elénk. 

 

Az 1985-ben készült könnyűszerkezetes épületet folyamatosan fejlesztik, jelentősebben 2020-ban újították fel. Az új villamoshálózat és vízvezetékrendszer ekkor lett kiépítve. A kiszolgáló helyiség mellé épült egy szociális helyiség, kézmosóval, WC-vel. Az eladótér járólappal burkolt, teljesen felszerelt, gépesített. A jelenlegi funkciójához szükséges gépeket, berendezéseket tartalmazza az ár. Az üzlethelyiség így ahogy áll, mindennel együtt eladó. 

 

Az üzlet bérleti joga illetve a felépítmény és a teljes felszereltség képezi az eladás tárgyát. Az üzlethelyiség önálló mérőórákkal rendelkezik, a szennyvízhálózatra is rá van csatlakozva, egyedül a gáz nincs kiépítve. 

 

A lángosos forgalma kimondottan jó! 4 éve üzemelteti a jelenlegi bérlő, aki több díjat is elnyert ebben a kategóriában. Sajnos megromlott egészségi állapota miatt nem tudja tovább folytatni a tevékenységet. Önnek viszont ez lehet a szerencséje! Legyen a maga ura! Ha keresi a helyét, vagy nem szereti jelenlegi munkáját, tegyen szert önálló megélhetésre! Az eddigi tapasztalatok alapján, gyorsan, és bőven megtérülő befektetés. Aki még soha nem csinált hasonlót, az se rettenjen vissza, mert a jelenlegi tulajdonos szívesen segít az elindulásnál. Hívjon, tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Eladótér 9
Raktár 6

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Iparterület
Házrész
Építési telek
Műhely
Zártkert
Ikerház
Panellakás
Villa, kastély, kúria
Ikerházrész
Üzlethelyiség