Eladó Villa, kastély, kúria, Németkér

#683700327

Eladó Villa, kastély, kúria

200 millió Ft

Németkér
Alapterület:
300 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 400 m2

Kúria stílusú ház

Kúria stílusú ház eladó Németkéren Pakstól 13km-re.

Irány ár: 199 MFt

Tel.szám: +36 30 9432 822

 

Ház:

-2018-ban épült, 300 m2, ehhez tartozik ca. 1400 m2 telek.

Jelenleg a kert befejezésre vár.

A telken található egy ca. 80 m2-es téglaház, amely teljesen alápincézett (borospince lehet akár). A ház befejezésre vár (nyílászárók, burkolatok, vakolás) Eredetileg nyári konyhának készült. 

- a ház kúria stílusú földszint+tetőtér beépítésű.

Földszinten: nappali+ külön étkező+ külön konyha, spejz, mosókonyha, zuhanyzó wc-vel, egy külön wc és 1 db hálószoba közvetlen fürdőszoba (kád+wc) került kialakításra. 

-emelet: nappali+3 db hálószoba és 3 db fürdőszoba, az egyik fürdő közvetlenül a hálóról nyílik (zuhanyzó+wc), a másik 2 db fürdő a folyosóról nyílik (kádas és zuhanyzós fürdők +wc mindegyikben).

-épített zuhanyzók, Geberit rendszerű wc-k, olasz igényes burkolatok, Grohe és Ravak csaptelepek, tölgypadló a szobákban, nappaliban, étkezőben, közlekedő részeken, tölgylépcső, lépcső a fotón látható üvegkorláttal készült

-beltéri ajtók-fenyőajtók, nyílászárók: fa 3 rétegű nyílászárók szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel. A tetőtérben a tetőablakokon napelemmel működő eletromos redőnyök (távirányítóval) kerültek felszerelésre. 

-klíma az emeleti nappaliban és egyik hálóban (Daikin)

-beépített szekrények: emeleten és földszinten, illetve mosókonyhában

-garázs kialakításra került, távirányítóval működő automata garázskapuval, azonban a garázshoz vezető behajtó út és a garázs burkolata még befejezésre vár. A garázsból nyílik egy külön spejz. 

-konyha: SMEG gázsütő, SMEG elektromos sütő, főzőlap és gáz főzőlap, a páraelszívó színben illik készülékekhez. Konyhabútor: KIKA konyha.rusztikus kivitel, üveg vitrinekkel, világítással, mosogatógép: Bosch, a konyhában hidegburkolat található

-kábel TV, internet, telefon csatlakozás kiépítve, illetve van aktív net+telefon+kábel TV szolgáltatás

-riasztó kiépítve

-az óriás terasz kelet felé lett tájolva, állandó a légmozgás itt, grillezésre is alkalmas, kültéri burkolattal ellátva, illetve a folyosókról antikolt kovácsoltvas kapuk kerültek felszerelésre (3 db), amelyek harmonizálnak a kerítésben található kisebb és nagyobb kapuval

-kerítés: kisméretű téglából (több számozott tégla is található a kerítésben-régi épület bontásából származik), illetve az oldalsó telekhatárra, fa kerítéselemek kerültek felszerelésre, ezek részben javítva lettek az extrém szeles időjárás miatt

-fűtés: korszerű gázkazán: kiváló minőségű Immergas, illetve bojler szolgáltatja a meleg vizet-külön helyiség  az emeleten kapott helyet.

Padlófűtés a nappaliban, étkezőben, konyhában (nincsenek radiátorok), emeleti nappaliban és az egyik hálóban és fürdőben, valamint a mosdókban, fürdőkben (itt törölközőszárítós radiátornak is kiépítésre kerül a gépészete, de a radiátor nem került felszerelésre)

radiátoros fűtés a hálókban 

A ház 38-as Porotherm (Xtherm) 38-as téglából épült (a kisház is), rendkívül jó hőszigetelő hatású tégla a ház még külön kapott egy 8 cm szigetelést is. Masszív alappal rendelkezik (geodéta mérése alapján), alig láthatóak repedések. A belső szín a fehér. 

Stílusa a klasszikust ötvözi a modernebb stílussal, letisztult.

Kiváló családnak, illetve panziónak is.

Pakstól 13 km (15 perc autóút), M6 lehajtó 7 km (10 perc), Budapesttől 1 óra autóút (M6 106 km lehajtó)

Helyiség Méret (m2)
Nappali
Konyha + étkező
Kamra, Éléskamra, Spájz
Hálószoba
Mosószoba
Hálószoba
Pince
Terasz
Garázs

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Iparterület
Házrész
Építési telek
Ikerházrész
Üzlethelyiség
Műhely
Zártkert
Ikerház
Panellakás
Villa, kastély, kúria