Eladó Téglalakás, Gyomaendrőd

#683700339

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

19 millió Ft

Gyomaendrőd
Alapterület:
55 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2. Emelet
Nincs
Átlagos
Konvektor
Parkra néző
Bútorozatlan
4
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Gyomai, 2. emeleti, erkélyes, stlíusosan szép lakás, a Lidl mellett

Gyomaendrőd, Október 6. lakótelepen eladó egy 2. emeleti, kétszobás, fiatalosan felújított, erkélyes téglalakás. Önálló mérőórákkal rendelkezik, azonnal költözhető. 

Irányár: 19 MFt

Tel: +36205020207

 

Gyomaendrődön a Lidl közelében található a 4 szintes társasház, melynek 2. emeletén foglal helyet, ez a középső elhelyezkedésű, körbefűtött téglalakás. A kitűnő területi elhelyezkedését az is jelzi, hogy a buszmegálló, az iskola és a polgármesteri hivatal egészen közel 200-300 méterre, az óvoda is csak 600 méterre van tőle. 

 

A lakást 2020-ban újították fel. A régi burkolatokat eltávolították, a víz, szennyvízvezetékeket kicserélték, majd divatos famintás lamináltpadlót tettek minden helyiségbe, a fürdőszobába pedig famintás csempét és járólapot. A festés mázolás során, a falak egyhangúságát helyenként dekortapétával törték meg. Otthonos és egyben egyedi, teljesen modern megjelenést nyert így a lakás. 

 

A fürdőszobában kényelmes, és helytakarékos asszimetrikus sarokkád van. Így a mosdó és a mosógép mellett egy kisebb tárolófelületet is ki tudtak alakítani. A WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. 

 

A konyha kimondottan tágas. Praktikus megoldás, hogy az erkély innen is megközleíthető, és a nagyszobából is. Nem csak a fényviszonyok miatt, hanem a szellőzés szempontjából is, ez pozitívumot jelent. A konhyaszekrény és a nagy hűtő mellett egy hatszemélyes étkezőasztal is elfér itt úgy, hogy körbe lehet ülni! Aki nem szeretne kertes ingatlant, de mégis nagy konyhára vágyik, annak egy ilyen lakás lehet a megfelelő!

 

A két szoba külön nyílik, a lakás két ellentétes végében foglal helyet. Az egyik 18 nm-es, és erkélyes, a másik 12 nm-es. Középen helyezkednek el a közös helyiségek, az L alakú közlekedő, a fürdő, a mellékhelyiség és a konyha. 

 

A földszinten helyezkedik el a kb. 3 nm-es saját tároló. Ide be lehet tenni azokat az értékes dolgokat, amik nem a lakásba valók, pl. kerékpárok, horgászfelszerelés, barkácscuccok. 

 

Ha kényelmes, alacsony szintszámú lakásra vágyik, amit szépen fel is újíottak, lehet nem kell tovább keresnie! Pároknak és egyedülállóaknak, valamint kisebb családoknak ideális a mérete és elrendezése miatt. Középső elhelyezkedéséből kifolyólag alacsony a rezsije, akár egy keresetből is fent lehet tartani. Tekintse meg!

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 18
Szoba 12
Konyha + étkező 11
Fürdőszoba 3.62
WC 0.8
Közlekedő 6.8
Erkély 4

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése