Gold Ing Ingatlaniroda

Békés

ID: 3108

Leírás

Békés belvárosában, kiváló helyen, eladó egy 160 nm -es, kitűnő állapotú klímás sorházi lakás, hangulatos pihenőkerttel, garázzsal.
Irányár: 25,5 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békésen, az Evangélikus templom közelében, frekventált helyen, átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában épült a 4 lakásos sorház. Önálló kertje, és szerelőaknás garázsa van. A teraszt zárttá tették, ott egy finnszauna kapott helyet, innen léphetünk a hangulatos, szépen gondozott pihenőkertbe, ahol térburkoló és pázsit váltogatja egymást, kertibútorokkal, épített sütödékkel. A garázsból is a lakásba juthatunk, így szárazon, feddett térben pakolhatunk kis és be az autóba. A ház a nyolcvanas évek végén épült, de a rendszeres karbantartásnak, és kíméletes használatnak köszönhetően, ma is ragyogó állapotban van! Maga a kivitelezés is teljes alapossággal, magas színvonalon történt, ennek köszönhetően, szerkezeti állapota is kifogástalan. 2008-ban fűtéskorszerűsítést végeztek, ekkoriak a kazánok és a padlófűtést is szakszerűen áttisztiították. Ekkor szépültek meg a fürdőszobák, mindkettőben sarokkád van, az egyik hidromasszázzsal felszerelve. 2014-ben a villanyvezetékrendszert is felújították, így gond nélkül el tud látni egy ilyen méretű, modern háztartást. Az emeleti részen helyezkednek el a hálószobák, és egy nappali, és fürdőszoba, valamint erkély. A földszinten van a konyha, spájz, fürdőszoba, mellékhelyiség, és a másik tágas nappali. Valamint egy kazánház, és kijárat a teraszra, kertbe, garázsba. A beépített konyhabútor, különleges, egyedileg, méretre gyártott, és gépesített. Ha csak beköltözni szeretne egy korszerű és esztétikus új otthonba, nem pedig átépíteni, és felújítani, akkor tekintse meg ezt a lakást, ami azonnal birtokba vehető! Aki nyugodt, csendes, biztonságos környezetben szeretne élni, a belvárosban, egy olyan lakásban, ami elegendő méretű, egy 4-6 tagú család számára, hívjon!

Tulajdonságok

Ár
25.500.000 Ft
Település
5630 Békés
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Sorház
Alapterület
160 m2
Szobaszám
3 + 2x½
Építés éve
1986
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
320 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Erkély
Igen
Erkély mérete
4 m2
Terasz
9 m2
Kilátás
Udvarra néző
Tájolás
északnyugat, délkelet
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Légkondicionáló, Gépiesített, Beépített konyha, Cserépkályha, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.