Gold Ing Ingatlaniroda

Békés

ID: BE305

Békés Eladó Nyaraló Békés Eladó Nyaraló Békés Eladó Nyaraló Békés Eladó Nyaraló Békés Eladó Nyaraló Békés Eladó Nyaraló Békés Eladó Nyaraló Békés Eladó Nyaraló Békés Eladó Nyaraló
Csak nálunk!

Leírás

Dánfokon eladó összközműves belterületi nyaraló.
Irányár: 6,5 MFt
Tel.: 06 70 883 8061

55 nm-es téliesíthető (kéményes), parkosított kerttel. Víz,villany és csatorna az épületben. Gáz az udvaron. Vízpart 70 méterre található. Csónaktároló van és körbekerített a telek. Belterületi építési telek és nyaraló a minősítése.

Tulajdonságok

Ár
6.500.000 Ft
Település
5630 Békés
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Nyaraló / Hétvégi házas
Alapterület
55 m2
Szobaszám
2
Állapot
Jó állapotú
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Extrák
Téliesített

Kapcsolat

Kőszáli Péter
Kőszáli Péter
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.