Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

Berzsenyi

ID: BE299

Leírás

Békéscsabán a parkerdő mellett álló, 3 szobás, tégla ház garázzsal eladó.
irányár 18,9 M Ft
tel: 30/418 8373

Békéscsabán a parkerdő mellett álló, 2 szintes, 3 szobás, összkomfortos,felújítható tégla ház eladó.
Az ingatlan telekmérete és elhelyezkedése miatt akár két különálló új ház építésére is lehetőséget biztosíthat. Besorolása: Lke-OKA, min. telekméret 550 m2 ezért a jelen ház telekre még 2 lakóház építhető, engedéllyel. A ház beosztása: földszinten szoba, konyha, előszoba, kamra és garázs, lépcső, az emeleten 2 szoba fürdőszoba, wc és egy üvegezett terasz (télikert) található feljárással a padlástérbe mely mérete miatt beépíthető. Fűtése gázkazános központi, meleg víz ellátás vill. bojleres
Az udvar parkosított, gondozott, kamra, tároló külön építményben, az udvar a parkerdőig ér, gyönyörű, csendes környezet!

Tulajdonságok

Ár
18.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Közterület
Berzsenyi
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
105 m2
Szobaszám
3
Építés éve
1980
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1740 m2
Állapot
Beköltözhető
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Tájolás
délnyugat
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Alacsony rezsi

Térkép

Kapcsolat

Bozó László
Bozó László
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.