Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (2. kerület)

ID: 3103

Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház
Csak nálunk!

Leírás

Belváros csendes részén családi ház eladó.
Irányár: 17 MFt
Tel.: 06 70 883 8061

Átlagos állapotú utcafronti épület, kettő nagy szobával és konyha. Fürdőszoba és mellékhelyiség felújítandó állapotban. Melléképületek az udvaron.

Tulajdonságok

Ár
17.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
2. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
90 m2
Szobaszám
3
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
900 m2
Állapot
Közepes állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - konvektor
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen

Kapcsolat

Kőszáli Péter
Kőszáli Péter
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.