Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Belvároshoz közel)

ID: 3104

Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház
Csak nálunk!

Leírás

Belváros közeli társasházi lakás eladó.
Irányár: 10 MFt
Tel.: 06 70 883 8061

Frekventált helyen lévő társasházi lakás felújított állapotban eladó. Kettő szoba, konyha fürdő és mellékhelyiség. Gáz-cirkó fűtés és kandalló kombinációja. Saját garázs elkerített előkerttel és különálló épületben tárolóhelyiségek. Rendezett udvar.

Tulajdonságok

Ár
10.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Belvároshoz közel
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
70 m2
Szobaszám
2
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Egyéb
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Kandalló

Kapcsolat

Kőszáli Péter
Kőszáli Péter
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.