Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (1. kerület)

ID: 2998

Leírás

Békéscsaba első kerületében eladó egy 190 nm-es, kétlakásos családi ház, külön mérőórákkal. Hőszigetelt téglaépület, korszerű nyílászárókkal.
Irányár: 16,9 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, a belváros első kerületében, a Lencsési lakótelep és a Lidl közelében található, az 1982-ben épült családi ház. 2000-ben újították fel a tetőszerkezetét, 2008-ban pedig a külső homlokzatot, mely hőszigetelést és nemes vakolatot kapott. A nyílászárókat teljes körűen korszerű, hőszigetelt ablakokra cserélték. A tetőteret 1986-ban építették be, melyben egy egész és egy félszoba, valamint egy WC mosdóval került kialakításra, a padlástér beépítetlen tereiből pedig nyílik két tárolóhelyiség. A földszinten van két egész szoba, főzőfülke, ebédlő, spájz, és egy fürdőszoba WC-vel, előszoba, közlekedő. A fűtés radiátoros, gáz és vegyes tüzelésű kazánnal. Egy korábbi építési időszakból megmaradt 60 nm-es vályog falazatú épület is található a főépület mellett, amit 2011-ben újítottak fel. Alászigetelték, újraburkolták, új nyílászárókat építettek be. Itt is központi fűtés van, vegyes kazánnal. A második lakás külön mérőórákkal, és az udvarról külön bejárattal, és még egy elkerített saját pihenőkerttel is rendelkezik. Ebben a lakrészben is van egy egész, és egy félszoba, főzőfülke, spájz, ebédlő, fürdő, külön WC, és előszoba. A déli, délnyugati fekvésű régi épület előtti szélvédett, napos veranda, kiválóan alkalmas teregetésre, de hangulatos pihenőhelyül is szolgálhat nyári estéken. Az udvaron három gépjármű beállására alkalmas fedett szín, és egy műhely és egy tárolóhelyiség is áll. Az utca másik oldala nincs beépítve, így az emeleti ablakokból nagyon messzire el lehet látni, és igazán szép kilátás nyílik a közeli rétekre, a környező városrészre. Ha Békéscsabán, központhoz közel, mégis csendes helyen, a természet közelében szeretne élni, tekintse meg! Két-három generáció zavartalan együttélésére ideális otthon. Itt biztonságban érezhetik magukat az idősebb szülők, az udvari elhelyezkedésű, kisebbik lakrészben, a gyerekeik, unokáik közelében. A kisebbik lakás több célú felhasználásra alkalmas, így azoknak is ajánljuk a figyelmébe, akiknek valamilyen vállalkozásra, raktározásra, hobbi tevékenységre alkalmas épületre van szükségük, amellett, hogy családi házat is keresnek.

Tulajdonságok

Ár
16.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
1. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
189 m2
Szobaszám
4 + 2x½
Építés éve
1982
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
534 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
8 m2
Kilátás
Utcára néző, Udvarra néző
Tájolás
délkelet, délnyugat
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.