Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Jamina)

ID: 3068

Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház
Csak nálunk!

Leírás

Békéscsabán, Jamina elején, csendes, biztonságos környezetben eladó egy 3,5 szobás, felújítandó családi ház, szerelőaknás garázzsal.
Irányár: 10 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, jamina elején, a Tesco-tól kb. 500 méterre helyezkedik el a 100 nm-es családi ház. A csendes utcában, jó lakókörnyezetben, 888 nm-es telken álló épületet, utoljára a kilencvenes években újították fel. 3 egész és egy félszoba található benne, ezeknek a belmagasságát álmennyezettel szűkítették. A többi helyiségben a polgári házakra jellemzően magasak a falak. A nyílászárók is fából készültek, kisipari munkával, ma is mutatósak, érdemes őket rendbe szedni. A konyhát és ebédlőt boltív választja el egymástól, egy légtérben vannak, itt kényelmesen elfér egy nagyobb családi is a közös étkezések alkalmával. A fűtés radiátoros, vegyes tüzelésű kazánnal. A szennyvízcsatorna a telek előtt, a gáz és víz közmű pedig az épületen belül van. A főépület egy műhelyben folytatódik, és egy szerelőaknás garázsban. Ha a városközpont közelében, jó környéken szeretne családi házat, amit inkább a saját ízlése szerint újítana fel, mintsem, hogy megfizessen egy olyan felújítást, ami nem is tetszik... tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
10.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Jamina
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
100 m2
Szobaszám
3 + ½
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
888 m2
Állapot
Felújítandó
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
5 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, délkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Pince

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.