Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (1. kerület)

ID: BE287

Leírás

Békéscsabán a centrumban, mellékutcában 7 szobás, 2005-ben épült ház eladó.
Irányár: 30 MFt
Tel.: 06 30 418 8373

Békéscsabán a városközpontban, rendkívül kedvező fekvéssel, 2005-ben épült, 6 szoba + nappalis, amerikai konyhás ház eladó. A ház 38 cm-es téglából épült 8 cm-es hőszigeteléssel, összterülete kb 400 m2. Fűtése kombikazános központi és hangulatos cserépkályha.
Földszinten 2 szoba, hall, parketta burkolattal, nappali, amerikai konyha, gránit burkolattal, zuhanyzós fürdőszoba, fő fürdőszoba, kamra, lépcsőtér található és kijárat az átlagnál nagyobb iker garázsba.
A tetőtérben 2 szoba, hall, konyha, fürdőszoba lett kialakítva, de még befejezésre vár. A villanyáram a fűtés, a víz rendszer ki lett építve. A tetőtér egy része még beépíthető. Az építmény szerkezetileg jó állapotú, de a kor divatjának megfelelő karbantartásra, belső kialakításra szükség lehet. Az ingatlan fekvése, mérete miatt vállalkozásnak is megfelelhet.

Tulajdonságok

Ár
30.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
1. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
400 m2
Szobaszám
7
Építés éve
2005
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
600 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Erkély
Nem
Kilátás
Utcára néző
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Amerikai konyhás, Cserépkályha

Kapcsolat

Bozó László
Bozó László
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.