Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: BE178

Leírás

Békéscsabán a Békekerteknél 145 m2-es újszerű, hőszigetelt, padlófűtéses családi ház, dupla garázzsal, parkosított 1400m2-es telken eladó.
Irányár: 33 MFt
Tel.: 06 20 502 0207

Az ingatlan a mai kor ízlésének megfelelően lett kialakítva. Egy légtérben helyezkedik el a nappali, egy hatalmas étkező és az amerikai típusú konyha. Két nagy és egy valamivel kisebb szoba található a házban. A hidegburkolatot kapott helyiségek padlófűtésesek, a szőnyegpadlóval ellátott szobák radiátorral fűthetők.
A bejárati ajtók előtt ízlésesen burkolt teraszok vannak. Az ingatlant kőkerítés övezi, hogy a lakók nyugalmát semmi ne zavarja. A szépen gondozott, füvesített udvarban jakuzzi is található. A kertbe gyümölcsfákat is telepítettek: barackot, almát és szilvafát.

Tulajdonságok

Ár
33.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
145 m2
Szobaszám
3
Építés éve
1995
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Ytong ház
Telek terület
1400 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
18 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, délkelet
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Légkondicionáló, Riasztó, Beépített konyha, Amerikai konyhás, Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.