Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: 3054

Leírás

Békéscsabán, a 6. kerületben, eladó egy 150 nm-es, 5 szoba+nappali+étkezős családi ház, akár 3 generációnak, dupla garázzsal, gondozott 740 nm-es telekkel.
Irányár: 24,9 MFT
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, a 6. kerületben épült, a 150 nm-es, hétszobás családi ház. Vastag tégla falai, kiemelt magas lábazaton állnak. Hetvenes években épült az ingatlan, de a folyamatos karbantartásnak köszönhetően, ma is kitűnő állapotban van. 2005-ben újították fel a nyílászárókat, és a fürdőszobákat. A szobák keményfaparkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. A konyha teraszkapcsolatos, a konyhabútor és a tűzhely 2000-ben épült be. Az előszobából egy tágas, és impozáns, egy légtérben elhelyezkedő étkezőbe és nappaliba léphetünk. Innen nyílik az utcára néző, két, kb. 15 nm-es szoba, valamint a konyha, és a fürdőszoba, és egy mellékhelyiség. A konyhából átmehetünk, a következő egyszobás lakrészbe. Ez 1 szobából és fürdőszobából, valamint külön WC-ből áll. A fedett teraszról, kívülről is van bejárata. Ebből a lakrészből pedig szintén tovább mehetünk, a következő, kétszobás lakrészbe, ami 2 szobából, és egy zuhanyzós fürdőszobából áll. Ennek is van a teraszról külön bejárata.A fűtést egy gázkazán biztosítja, valamint a nappaliban elhelyezett vízteres kandalló. A lakást körbe süti a Nap, a reggeli óráktól, egészen napnyugtáig megvilágítja valamelyik homlokzatát. Ezt a nagyszerű tulajdonságát, az átgondoltan elhelyezett ablakfelületek is hangsúlyozzák. A telek hátsó traktusán egy 50 nm-es, kétállásos dupla garázs áll, ami magába foglal egy 12 nm-es tárolót. Az elektromos kaputól a garázsig, kocsibejáró vezet. Az örökzöldekkel kombinált, télen is mutatós díszkert egy előkertben kezdődik, majd kiszélesedve, körül öleli az épületet, és a praktikus szilárd burkolattal váltakozva, hangulatos összképet ad. A számtalan szobából és fürdőszobából adódóan nagy családoknak, az elkülönült lakrészek miatt összeköltözőknek és ha 3 külön bejáratú, jól kiadható apartmanként tekintünk rá, viszonylag rövid megtérülési idővel, befektetőknek is jó választás.

Tulajdonságok

Ár
24.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
150 m2
Szobaszám
7
Építés éve
1970
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
740 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
18 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, délkelet
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Kandalló, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.