Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (1. kerület)

ID: 9994

Leírás

Békéscsaba belvárosában exkluzív, 400 m2-es, 6 szoba + 2 nappalis, 3 fürdőszobás villa akár vállalkozás céljára is eladó.
Irányár: 57 MFt
Tel.: 06 30 943 2822

A 2001-ben épült villa jellegű ingatlan frekventált helyen, Békéscsaba belvárosában található. Az alsó szinten található a nappali, az egyedi konyhabútorral felszerelt konyha a kamrával és az étkezővel, 2 szoba, 1 háztartási és 1 mellékhelyiség, valamint 1 fürdőszoba. Az emeleten 4 szoba, 1 nappali, fürdőszoba, és egy szaunának kialakított helyiség is található. A második szinten több helyiség található, melyekből szobák kialakíthatóak, illetve egy 40 m2-es konditerem is van. Az ingatlan központi fűtésrendszerrel ellátott. A telek pihenőövezetté van kialakítva.
Ez az ingatlan kiválóan alkalmas lehet vállalkozás megvalósítására is, fitnesz teremnek vagy akár panzió céljából.

Tulajdonságok

Ár
57.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
1. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
400 m2
Szobaszám
6
CSOK 10+10 M Ft feltételeknek megfelelő
Igen
Építés éve
2001
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1500 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
3 szintes
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Kilátás
Kertre, parkra néző, Panorámás
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Tehermentes, Amerikai konyhás, Gépiesített, Riasztó, Légkondicionáló

Kapcsolat

Pásztor János
Pásztor János
Tulajdonos/Ügyvezető
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.