Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: 3088

Leírás

Békéscsabán, a 6. kerületben, eladó egy 110 nm-es, korszerűen és igényesen felújított családi ház, gondozott pihenőkerttel, kétállásos garázzsal.
Irányár: 25,75 MFt
Tel: 06 20 502 02507

Békéscsabán, a Kórház közelében épült, a 6 éve teljesen felújított, 2 szoba + amerikai konyhás nappalival rendelkező családi ház. A ház előkertes, parkosított. A kb. 380 nm-es telken a főépület mellett egy kétállásos, 37 nm-es garázs is található. A lakás kívül-belül kitűnő állapotú. A fűtésről és meleg vízellátásról egy kombi gázkazán gondoskodik padlófűtéssel és lapradiátorokkal. A nyílászárók kisipari munkával, fából készültek, ahogy a konyhabútor is, fából-kőből, gránit munkalapból. Az épített konyhasziget más dimenzióba helyezi a főzést, nem csak kizárólag a családnak háttal állva lehet ételt készíteni benne. A falakat, és mennyezetet mindenhol fa és kőburkolat, valamint nemes vakolat díszíti. A házigazdák a stílusosság, és korszerűség mellett törekedtek a gazdaságosságra is, a meleg víz nem csak gázzal, hanem napenergiával is előállítható, napkollektorokat ugyan még nem szereltek fel hozzá, de egy kis házi praktikával, így is működik. A városi vezetékes víz mellett pedig fúrt kútból is nyerhető bevizsgált, ivóvíz minőségű víz. A fürdőszobában a sarokkád mellett egy épített zuhanyzó is helyet kapott, a WC pedig külön mellékhelyiségben van. Aki szeretne iskolához, óvodához közel, egy barátságos, alaposan, átgondoltan kivitelezett családi házat, aminek a kertjébe is öröm kilépni, mert a növényei pompázatosak, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
25.750.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
111 m2
Szobaszám
3
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
395 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Kilátás
Udvarra néző, Kertre, parkra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, dél, délkelet
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Amerikai konyhás, Beépített konyha

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.