Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Gerla)

ID: 3092

Leírás

Békéscsabán, ABC, buszmegálló közelében, nyugodt, csendes, biztonságos környezetben, eladó egy 3 szoba + nappalis, korszerűen felújított, téglafalazatú családi ház.
Irányár: 19,9 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba kertvárosi részén, Gerlán található az 1986-ban épült, és múlt évben teljesen felújított, 140 nm-es családi ház. A telek 879 nm, a rendezett udvar füvesített, gyümölcsfákkal és dísznövényekkel gazdagítva. A sok célra alkalmas melléképületben egy 15 nm-es garázs, és még két 15 nm-es helyiség van, az egyikben villany, a másikban a villanyon felül, víz és szennyvízelvezetés is kiépült.

2017-ben alapos műszaki és esztétikai felújítás történt. Nem csak a külső, hanem a belső nyílászárókat is modern, korszerű ajtókra, és ablakokra cserélték. A fűtésrendszert kondenzációs kombi gázkazánnal, és új lapradiátorokkal alakították át, ha valaki mégis jobban szereti a vegyes tüzelést, a kiállás meg van hozzá, ahogyan a kémény is.

Egy egyedileg gyártott, praktikusan kivitelezett konyhabútor is várja az új tulajdonosokat, a beépített háztartási gépekkel együtt. Az ebédlő világos és tágas, a konyhával egy légtérben helyezkedik el. A nappalitól egy kétszárnyas ajtó választja el, ami szintén az egyterűség érzetét keltve, szeparálja a két helyiséget.

Az ebédlő teraszkapcsolatos, könnyen megválasztható, hogy a szabadban, vagy bent étkezzen a család.

Minden helyiségben gipszkarton álmennyezet, divatos spot világítással és glettelt, világos pasztellszínekkel festett falak teszik még vonzóbbá a lakást.

Lent vannak a közös helyiségek, nappali, étkező, konyha, kamra, fürdő, WC. A tetőtérben a lakószobák, melyek közül az egyik erkéllyel, két másik pedig gardróbbal rendelkezik, valamint még egy fürdőszoba segít a reggeli készülődésben, ha közel egyszerre indul otthonról a család.

A ház szerkezetileg kitűnő állapotban van, a padlóburkolatok cseréjét nem tudták befejezni teljes egészében, a lapok kiválasztásának izgalmas feladata részben az új tulajdonosokra vár.

Ha szeretne egy megbízható állapotú családi házat, jó szomszédi környezetben, a városközponttól autóval csupán 6 percre, és kimondottan jó tömegközlekedéssel.. hívjon, tekintse meg! Azoknak is érdemes megfontolniuk, akiknek előnyös ha az otthonuk 3 városhoz fekszik közel, Csabához, Gyulához, és Békéshez.

Tulajdonságok

Ár
19.900.000 Ft
Település
5623 Békéscsaba
Településrész
Gerla
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
140 m2
Szobaszám
4
Építés éve
1986
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
879 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Erkély
Igen
Erkély mérete
2 m2
Terasz
18 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délkelet, északkelet
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Gépiesített, Beépített konyha, Amerikai konyhás, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.