Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: 5016

Leírás

Békéscsabán, a Kórház közelében, eladó egy 1,5 szobás jó állapotú házrész.
Irányár: 4,8 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán a 6. kerületben, a Kórháztól kb. 500 méterre helyezkedik el a 6 lakásos társasház, melyből eladóvá vált ez a 39 nm-es, lakás, a hozzá tartozó pihenőkerttel, és tárolóval együtt.

A lakást 2003-ban vásárolták, ekkor újították fel, az aláfalazása már korábban, az előző tulajdonos idejében megtörtént. 2013-ban épült meg a fürdőszobája, ekkoriak a vezetékek és burkolatok benne, valamint az átfolyós gáz vízmelegítő.

A nyílászárók részben újak, egyiket múlt évben, a másikat öt éve cserélték.

A fűtésről egy beépített csempekályha, és egy kandalló gondoskodik. A közművek közül a gáz kivételével minden rendelkezésre áll. Ez a pici lakás azonban nagyon könnyen felfűthető, és melegen tartható a két kályhával.

A lakás bejárata előtt fedett járda vezet a tárolóig, és a szobák ablakai a saját pihenőkertre néznek.

Egy igazán hangulatos, barátságos otthonra lelhet, aki ezt választja. Nem csak a kórházhoz és így a rendelőkhöz van közel, hanem a buszmegálló, ABC, iskola, óvoda is csupán 500 méterre van innen. Egyedülállóaknak, pároknak tökéletes, de kompromisszumokkal kisebb családoknak is alkalmas lehet. Tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
4.800.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Házrész
Alapterület
39 m2
Szobaszám
1 + ½
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
64 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Komfortos
Fűtés
Cserépkályha
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
8 m2
Kilátás
Udvarra néző
Tájolás
északkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Kandalló, Cserépkályha, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.