Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Jamina)

ID: 3145

Leírás

Békéscsabán, jamina elején, eladó egy kétszobás, felújítandó, de lakható állapotú, polgári lakás, önálló udvarral, külön bejárattal, garázzsal.
Ár: 6,2 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Az Orosházi úti körforgalom közelében található a 2 lakásos polgári ház, melynek eladóvá vált az egyik lakása. Az utcáról külön kis és nagykapuval megközelíthető, és saját elkerített udvara van. A kb. 200 nm-es önálló telken egy melléképület is áll, ami egy nagy garázst, és egy tárolót foglal magába. Az épület vegyes falazatú. A bejárati ajtó előtt egy tágas, fedett terasz található. Az előszobából nyílik a konyha, a szobák, a fürdő és a mellékhelyiség. A két szoba egymásból és külön is nyílik. A fűtést egy vízteres csempekályha biztosítja, a gázkészülékek palackról működtethetők. A szobák parketta, illetve hajópadló burkolatúak, a többi helyiség járólapos. A gáz kivételével minden közmű adott, de az is bent van az utcában. A környék biztonságos, probléma mentes szomszédi viszonyokkal. Bolt, buszmegálló kb. 10 perc gyalog. A ház homlokzati felújítást igényel, de lakható állapotú. A lakásbelső, megkímélt, minden működik benne, és nagyon barátságos, otthonos a hangulata. Ha olcsó lakásmegoldást keres, másoktól zavartalanul, saját udvarral, talán ez a megfelelő ingatlan hozzá! Befektetőknek is jó választás, kiadható így ahogy áll, felújítva pedig még vonzóbb lenne, könnyen találna új gazdára! Tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
6.200.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Jamina
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Ikerház
Alapterület
68 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1964
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
200 m2
Állapot
Felújítandó
Komfort
Komfortos
Fűtés
Cserépkályha
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
6 m2
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, északkelet
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Beépített konyha, Tehermentes, Alacsony rezsi, Cserépkályha, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.