Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (3. kerület)

ID: 3073

Leírás

Békéscsabán, kertvárosi környezetben, eladó egy 2+2 félszobás sorházi lakás.
Irányár: 16,8 MFT
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, csendes, kertvárosi környezetben, az Áchim lakótelepen helyezkedik el a 86 nm-es sorházi lakás. Átmenő forgalomtól mentes, tágas, aszfaltozott terület felől közelíthetőek meg a lakások, ez szolgál a lakóknak parkolóhelyül. A bejárati ajtó előtt, saját díszkert és terasz található. Valamint az épület mögötti 12 nm-es terület is a lakáshoz tartozik.

A földszinten az étkezős konyhán felül egy nagy szoba foglal helyet - ami jellemzően nappaliként funkcionál az ilyen típusú lakásoknál. Ezeken túl egy mellékhelyiség, spájz és egy tároló. Az emelet teljes értékű, normál belmagasságú, és még a felette lévő padlástér is beépíthető.

Fent 3 külön bejáratú szoba - melyek közül az egyik erkélyes -, a fürdőszoba WC-vel, és egy háztartási helyiség található.

A lakást 2017-ben újították fel. Új kondenzációs kazánt szereltek fel, lapradiátorokkal. A villamos hálózatot felfejlesztették 32 A-ra, és a vezetékeket, elektromos csatlakozókat kicserélték. A konyhába méretre gyártott konyhabútort építettek be. Teljes festés-mázolás történt. 2018-ban pedig a lépcső kapott új burkolatot, ereszcsatornát cseréltek a tetőn, és a fürdőszobát újították fel teljes körűen.

A lakás sok lehetőséget rejt magában. Csak a határoló falak tartófalak, a többi kivehető, így szabadon variálható a belső tér.

A lakókörnyezet rendezett, problémamentes. A közelben megtalálható játszótér, ABC, orvosi rendelő, buszmegálló. A megközelíthetősége autóval és tömegközlekedéssel is nagyon egyszerű.

Többgyerekes családoknak kiváló! Alacsony fenntartása miatt azok a párok, vagy egyedülállóak is bátran válasszák, akik a földszintet kényelmesen be tudnák lakni, és szeretnének ettől kissé szeparáltan, pár vendégszobát is! Akik a kertes házakkal együttjáró, szerteágazó gondoktól megkímélnék magukat, de a tömblakásoktól nagyobb térre, és függetlenségre vágynak, tekintsék meg!

Tulajdonságok

Ár
16.800.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
3. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Sorház
Alapterület
86 m2
Szobaszám
2 + 2x½
Szerkezet
Tégla ház
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Erkély
Igen
Erkély mérete
3 m2
Terasz
3 m2
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
délnyugat, északkelet
Parkolás
Közterületen parkolás
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Beépített konyha, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.