Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (3. kerület)

ID: 5010

Leírás

Békéscsabán, kertvárosi környezetben, eladó egy 3 szoba + nappalis, tégla építésű családi ház.
Irányár: 14 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, az Áchim lakótelep közelében, kimondottan csendes környezetben található az 1987-ben épült családi ház. A telek 335 nm, könnyen rendben tartható, méretéből adódóan kikapcsolódásra, pihenésre szolgál. Az udvaron egy kétállásos garázs, és egy tároló kapott helyet a főépület folytatásaként.

A kiváló elrendezésű lakásban 3 külön bejáratú egész szobát és egy világos nappalit találunk. A konyha mellett egy kézi spájz foglal helyet, valamint egy közlekedő helyiségből külön nyílik a fürdőszoba és mellékhelyiség.

A lakásban a villanyvezetékeket, víz, és szennyvíz-vezetéket is kicserélték a felújítás során, ami 2019-ben történt. A belső burkolatok teljes egészében megújultak, a szobákban laminált padlót, a többi helyiségben járólapot helyeztek le. A fürdőszoba és konyha is esztétikus fali csempét és padlólapot kapott. A falakat, ajtókat, ablakokat frissen festették-mázolták.

A nappali megvilágítását különlegessé varázsolták a gipszkarton álmennyezetbe épített spotokkal, és különböző színű ledfénnyel.

A tetőtér beépíthető, a lépcsőfeljárót a lakáson belül is ki lehet alakítani, a spájzból, most kívülről lehet megközelíteni, mert padlásként funkcionál. A födémen hőszigetelés van, aminek köszönhetően a rezsije nagyon kedvezővé vált. A kényelmes gázfűtésen felül a lakás központi részén egy beépített csempekályha szolgál kiegészítő fűtésként. Ami még hangulatosabbá teszi a házat téli estéken, vagy a hétvégéken, amikor együtt van otthon a család.

ABC, buszmegálló, orvosi rendelő közvetlen közelben van, a buszközlekedés nagyon jó. Az ingatlan tehermentes, üres, azonnal költözhető. Hívjon, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
14.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
3. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
80 m2
Szobaszám
4
Építés éve
1987
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
335 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
4 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
északnyugat, délnyugat
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Alacsony rezsi, Cserépkályha, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.