Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (1. kerület)

ID: 6055

Leírás

Békéscsaba központjában kitűnő helyen eladó egy 3 lakásos társasház 1,5 szobás, felújított, klímás lakása, garázzsal, vagy anélkül, parkosított pihenőkerttel, bútorozottan.
Irányár: 17,9 MFt + 2,5 MFt garázs
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán a városközpont egyik legjobb részén, a Tessedik utca közelében található a 3 lakásos polgári ház, melyből eladóvá vált a harmadik lakás. A szépen gondozott tágas udvar egésze pihenőkert, melynek egy része közös használatban és gondozásban áll, a lakások előtti előkertek pl. a lakók kizárólagos használatában.

A nagykaputól a telek végében álló garázsokig kocsibejáró vezet, előtte szilárd burkolatú tágas terület segíti a kényelmes ki-, és beállást, a zárt udvaron lévő garázsokban pedig biztonságban lehet parkolni.

A lakókörnyezet nagyon jó.

2020-21-ben újították fel teljes körűen a lakást. A villamos hálózatot a mai kor igényeihez alakították, a tetőre új ereszcsatornát tettek fel, a belső helyiségekbe pedig laminált-padlót. Korszerű, hőszigetelt külső nyílászárókat építettek be, redőnyökkel, szúnyoghálóval. A konyhába új konyhabútort vásároltak, a tűzhellyel, mosogatógéppel együtt ez a lakásban is marad. A falakat glettelték-festették. Az átfolyós gáz vízmelegítőt a múlt évben cserélték takarékosabbra.

A lakás állapota kívül-belül jó, és igazán otthonos, barátságos a hangulata. A fedett teraszra kilépve gyönyörű látványt nyújt, a parkosított füves udvar, és a virágágyások. Mellette egy 10 nm-es nyitott napozóteraszt az idén alakítottak ki épített bográcsozóval.

A lakás melletti 18 nm-es garázs, az abból nyíló 7,6 nm-es műhely, és a mellette lévő 12 nm-es nyári konyha benne van az árban. A műhely a főépület része, elhelyezkedésből adódóan, egybenyitható a lakással, a bővítés lehetőségét kínálva.

A fűtés konvektoros, a meleg vizet átfolyós gázvízmelegítő biztosítja. A vastag vegyes falazatnak köszönhetően, rezsije nagyon barátságos. Elrendezéséből, és méretéből adódóan pároknak, egyedülállóknak alkalmas, kompromisszummal, kisebb családoknak is.

A Center, piac, vasútállomás, buszpályaudvar, iskola, óvoda, rendelők 1 km-ben belül vannak. A garázs igény szerint megvehető hozzá, az épületen belül most éppen van több eladó garázs is. Ne szalassza el ezt az élhető, és kényelmes otthont a belvárosban, hívjon, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
17.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
1. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Házrész
Alapterület
52 m2
Szobaszám
1 + ½
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
170 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
20 m2
Kilátás
Udvarra néző, Kertre, parkra néző
Tájolás
délkelet
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Légkondicionáló, Gépiesített, Beépített konyha, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.