Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (2. kerület)

Szarvasi út

ID: 9999

Békéscsaba Eladó Ipari Szarvasi út Békéscsaba Eladó Ipari Szarvasi út Békéscsaba Eladó Ipari Szarvasi út Békéscsaba Eladó Ipari Szarvasi út Békéscsaba Eladó Ipari Szarvasi út Békéscsaba Eladó Ipari Szarvasi út Békéscsaba Eladó Ipari Szarvasi út Békéscsaba Eladó Ipari Szarvasi út Békéscsaba Eladó Ipari Szarvasi út
Csak nálunk!

Leírás

Békéscsabán, a Szarvasi úton kiváló adottságokkal rendelkező, forgalmas útszakasz mellett, ipari hasznosításra is alkalmas, 6.256 m2-es, illetve 20.258 m2-es telek eladó, akár megosztva is!
Ár: 20.000 Ft / m2
Tel.: 06 30 9 432 822

A két egymás mellett elhelyezkedő telek Békéscsaba nyugati részén, belterületen, az igen forgalmas, Szarvasi út mellett helyezkedik el. Környezetében bevásárlóközpontok, ipari telephelyek, benzinkút, üzletek, illetve a Jaminai városrész felől családi házak, valamint a Békéscsaba-Szeged vasútvonal találhatók.

Az ingatlanoktól kb. 600 méterre érhető el a várost elkerülő békéscsabai elkerülő út, egy a várost észak felől elkerülő szakasz, amit 2006-ban adtak át.

Az ingatlanok kiépített, lámpás útkereszteződéssel, kanyarodósávval kiépítettek.

A telkek felszíne gondozott, füvesített. A területet északról az aszfaltozott Szarvasi út határolja, egyéb oldalakról kihordott burkolatú, minden évszakban jól megközelíthető.

A telkeket jelenleg nem hasznosítják, kihasználatlanok, azonban megközelíthetősége, elhelyezkedése, környezete miatt ipari-, kereskedelmi-, logisztikai-, raktározási célra hasznosítható.

A Helyi Építési Szabályzat szerint GKSZ-1 besorolású terület, ami szabadon álló, 40%-os beépítést tesz lehetővé, 25%-os minimális zöldfelület és maximum 7,5 m-es építménymagasság mellett. A megengedett legkisebb telekméret 1.000 m2, tehát az ingatlan akár megosztva is értékesíthető.

Tulajdonságok

Ár
530.280.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
2. kerület
Közterület
Szarvasi út
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ipari / Fejlesztési terület
Alapterület
26.514 m2
Telek terület
26514 m2
Közműellátás
Csatorna, Villamos energia, Gáz, Víz
Megközelíthetőség
Közúton
Extrák
Új parcella, Tehermentes

Térkép

Kapcsolat

Pásztor János
Pásztor János
Tulajdonos/Ügyvezető
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.