Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (1. kerület)

ID: 3027

Leírás

Békéscsabán, a belváros első kerületében, nagy forgalmú út mellett eladó egy 438 nm-es, üzleti célú, felújítandó ingatlan, 1247 nm, két utcára nyíló telken.
Irányár: 31,5 MFt + ÁFA
Tel.: 06 20 502 0207

Békéscsaba első kerületében, a Bartók Béla út közelében, a Lencsési lakótelep forgalmát lebonyolító út mellett található az összesen 438 nm-es ingatlan, mely sok célra alkalmas lehet. Például raktározásra, üzlethelyiségeknek, irodaháznak, oktatási intézménynek, konditeremnek, autómosónak, idősek otthonának, szállodának stb. A 302 nm hasznos alapterületű főépület mellett egy 136 nm-es melléképület is található. Ebből két (29 és 38 nm-es) garázs szerelőaknával, valamint még 5 helyiség (14, 7, 32, 3, és 12 nm-esek). A főépület téglafalazatú és a két látványosan nagy terme 51 és 63 nm-es. Ezek összenyithatóak ha szükséges, egy bármikor kivehető válaszfal húzódik közöttük, így akár 114 nm-es helyiséget nyerhetünk. Ezen felül találhatunk egy 27, egy 21, egy 19 nm-es és 11 db 12 nm alatti helyiséget és a mindezeket összekötő 40 nm-es közlekedőt. A kerítés és a kapuk újak, igényes kivitelezéssel készültek. Minden közmű rendelkezésre áll, ipari áram is. Váltsa valóra terveit, talán ez a megfelelő épület és telek hozzá! Ha egy kiváló területi elhelyezkedésű, nagy forgalmú út melletti belvárosi ingatlant szeretne, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
31.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
1. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ipari / Telephely
Alapterület
438 m2
Telek terület
1247 m2
Állapot
Felújítandó
Közműellátás
Csatorna, Villamos energia, Gáz, Víz
Megközelíthetőség
Aszfaltúton, Közúton
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.