Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (2. kerület)

ID: 3070

Leírás

Békéscsaba belvárosában, a piac közelében eladó egy 2 szobás, egyedi fűtéses, földszinti, erkélyes téglalakás. Azonnal költözhető.
Irányár: 9,6 MFt
Tel.: 06 20 502 0207

A piac közelében helyezkedik el ez a csendes, parkra néző ablakokkal rendelkező, erkélyes lakás. Az épület földszintjén, könnyen, kényelmesen megközelíthetően. Erkélye és az ablakai is ráccsal védettek. Fürdőszobáját 2009-ben újították fel, nem csak burkolatokat cseréltek, hanem a kád helyett zuhanykabint építettek be. A szobák eredeti parkettái ma is szépek. A lakás teljesen ép, megkímélt, beköltözhető állapotban van. A szobák külön bejáratúak, így nem csak gyermektelen pároknak, vagy egyedülállóaknak, hanem szélesebb körben is megfelelő lehet az elrendezése.

Tulajdonságok

Ár
9.600.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
2. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
55 m2
Szobaszám
2
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Kizárólagos megbízás
Igen
Költözhető
azonnal
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Emelet
Földszint
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
4 m2
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
délnyugat, északkelet
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Beépített konyha, Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.