Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Belváros)

ID: 3143

Leírás

Békéscsabán, a piac közelében, eladó egy földszinti, 2 szobás, egyedi fűtéses, erkélyes lakás. Azonnal birtokba vehető.
Irányár: 12,5 MFt
Tel: 06 20 502 0207

A belváros szívében, a piactól 2 percre található a 4 szintes társasház, melynek a földszintjén helyezkedik el a 2 szobás lakás. Egyedi fűtését gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet átfolyós gázvízmelegítő szolgáltatja.

A lépcsőházban, korszerű műanyag bejárati ajtó védi a lakásokat a közvetlen beáramló hidegtől, portól és zajtól. A lakásban is kicserélték az egyik oldalon a külső nyílászárókat, a kisebbik szobában és a konyhában. Ebben a két helyiségben tettek további lépéseket is a jobb hőmegtartás érdekében, hőszigetelték a padlót.

A fürdőszobai burkolatok és a konyhabútor régi, de elmondható róluk, ahogy összességében a lakásról is, hogy megkímélt, jó állapotú.

Aki szereti a belváros nyüzsgését, a piac forgatagát, az itt biztosan jól fogja érezni magát. A vasútállomás, buszpályaudvar is csak 10 perc sétára van, megkönnyítve a vidéki rokonok, barátok látogatását.

A lakóközösség jó, rendezettek a viszonyok a lépcsőházban. Ha valaki szeretné idős szülei életét kényelmesebbé tenni, és beköltöztetné őket kertes házból egy lakásba, ez arra is remek lehetőség! Itt továbbra sem kell lépcsőzniük, és minden közel van, nem csak a piac kínálta friss áruk, hanem az orvosi rendelő és a patika, valamint a Center és a posta.

Tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
12.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Belváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Panel
Alapterület
57 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1985
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Emelet
Földszint
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
6 m2
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Utcára néző
Tájolás
északnyugat, délkelet
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Beépített konyha, Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.