Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (3. kerület)

ID: 5006

Leírás

Békéscsabán, kertvárosi környezetben, eladó egy első emeleti, 2 szobás, egyedi fűtéses, felújított, erkélyes lakás. Azonnal költözhető!
Irányár: 14 MFt
Te: 06 20 502 0207

Békéscsabán, buszmegálló, orvosi rendelő, ABC közvetlen közelében, az Áchim lpt-en található a 3 emeletes társasház, melynek első emeletén helyezkedik el a kétszobás lakás.

2019-ben teljes felújításon esett át. A víz, villanyvezetékek cseréjét is beleértve. A helyiségek esztétikus, új burkolatokat kaptak, és teljes festés mázolás is történt. A bejárati ajtót hőszigetelt, biztonsági ajtóra cserélték.

A közlekedőből nyílik mindkét szoba, külön-külön - az egyik erkélyes. Ezen kívül a konyha, a spájz, egy mellékhelyiség és a fürdő. A fürdőszobában kád van, és a két felső ablaknak köszönhetően bőségesen kap természetes fényt és friss levegőt.

A világos színeknek, ízléses felújításnak köszönhetően, nagyon kellemes, barátságos hangulatú a lakás. Legfőképp az elrendezése kitűnő! Az első emeleti elhelyezkedése miatt pedig nagyon kényelmes. Az alagsorban 3 saját tárolója van, melyek közül a legnagyobb 13 nm(!). Ez kiemeli a jellemzően kevés külső tárolóhellyel rendelkező lakáspiaci kínálatból.

Aki nem szeret sokat lépcsőzni, és inkább élne egy csendes kertvárosi övezetben, mint a zajos belvárosban, az ne keressen tovább! jöjjön, tekintse meg ezt szép környezetben elhelyezkedő, jó fekvésű, jól megközelíthető, első emeleti lakást! Még festenie sem kell, az ingatlan üres, azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Ár
14.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
3. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
52 m2
Szobaszám
2
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Tetőtér
Nem tetőtéri
Emelet
1. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
2 m2
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
délnyugat, északkelet
Parkolás
Közterületen parkolás

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.