Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: 9998

Békéscsaba Eladó Mezőgazdasági Békéscsaba Eladó Mezőgazdasági Békéscsaba Eladó Mezőgazdasági Békéscsaba Eladó Mezőgazdasági Békéscsaba Eladó Mezőgazdasági Békéscsaba Eladó Mezőgazdasági Békéscsaba Eladó Mezőgazdasági Békéscsaba Eladó Mezőgazdasági
Csak nálunk!

Leírás

Békéscsabán, a Gyulai úton, a CsabaPark környezetében 3 külön helyrajzi számon található, jelenleg szántóként hasznosított, de akadályok nélkül átminősíthető telek eladó!
Ár: 4.500 Ft / m2
Tel.: 06 30 9 432 822

Az ingatlan Békéscsaba keleti részén, belterület határán, az igen forgalmas, Gyulai út mentén helyezkedik el. A város önkormányzatától kb. 1,8 km távolságra fekszik, napi élelmiszert árusító üzlettől kb. 600 m, orvosi rendelőtől kb. 2 km, a tömegközlekedés megállóhelye kb. 200 m. Az ingatlan megközelítése gépjárművel a Gyulai útról letérve lehetséges.

A környék infrastrukturális és közmű ellátottsága teljes, telkek azonban önálló közművekkel nem rendelkeznek. A környező ingatlanok
jellemzően kereskedelmi és szolgáltató létesítmények, illetve lakóingatlanok.
Az ingatlan környezetében található a CsabaPark, valamint a Csabai Rendezvénypajta amely a csabai kolbász tematikája köré épülő rendezvényközpont, célja egy olyan park kialakítása, mely lehetőséget ad a hagyományőrzésre, kiaknázza a gasztronómiaturizmusban rejlő lehetőségeket, méltó helyszínt ad a kolbászfesztiválnak, és szórakoztató élményt ígér a csabaiaknak, valamint
a városba érkező vendégeknek egyaránt. Emellett a CsabaPark várhatóan több embernek ad munkát, és a modern infrastruktúra segítheti a helyi kistermelők piacra jutását is.

Az ingatlanok 3 külön helyrajzi számon találhatók, összes területük 58.449 m2,
jelenleg szántóként hasznosítottak, azonban akadályok nélkül átminősíthető, művelés alól kivonható.

A Helyi Építési Szabályzat szerint az érintett terület Gyulai út felőli része GKSZ-1
besorolású terület, ami szabadonálló, 40%-os beépítést tesz lehetővé, 25%-os minimális zöldfelület és maximum 7,5 m-es építménymagasság mellett. A megengedett legkisebb telekméret 1.000 m2.
A Gyulai úttól távolabb eső része falusias lakóövezet, Lf-O1 besorolású terület, ami
oldalhatáron álló, 30%-os beépítést tesz lehetővé, 40%-os minimális zöldfelület és
maximum 4,5 m-es építménymagasság mellett. A megengedett legkisebb telekméret 900 m2.

Tulajdonságok

Ár
90.090.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Mezőgazdasági / Belterület
Alapterület
20.020 m2
Telek terület
20020 m2
Művelési ág
Szántó
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Pásztor János
Pásztor János
Tulajdonos/Ügyvezető
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.