Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Felsőnyomás)

ID: 2994

Leírás

Békéscsabán, főút közelében eladó egy 100 nm körüli, összkomfortos tanya, 3600 nm területtel. Kétszobás, fürdőszobás, központi fűtéses. Magasan fekvő, nem belvizes, 36 AK értékben.
Irányár: 8,9 mFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, a 47-es út közelében, Mezőmegyer központjától (óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bolt) kb. 1000 méterre fekszik ez a 3600 nm-es tanya. A 100 nm-es lakóépület mellett, egy 75 nm-es állattartásra alkalmas melléképület, garázs illetve tároló is van. A főúttól jól járható szórt köves út vezet az ingatlanig. A 80'-as években a régi tanyát aláfalazták, és kibővítették, duplájára növelve ezzel a méretét. A villany, és vízvezeték rendszert is felújították, illetve kiépítették. A vízellátás házi vízműről, fúrt kútról történik. A meleg vizet egy 120 literes villanybojler állítja elő, ami éjszakai áramról működik. A fűtésről egy vegyes kazán gondoskodik, korszerű és esztétikus lapradiátorokkal. A konyha és közlekedő burkolatai 2005-ösek. Aki egy jól megközelíthető helyen, a város központtól csupán 6-7 km-re, ám kitűnő levegőn szeretne élni, tekintse meg! A föld nagyon jó minőségű, de ha nincs kedve bajlódni vele, van aki szívesen átvállalja.

Tulajdonságok

Ár
8.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Felsőnyomás
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Mezőgazdasági / Tanya
Alapterület
98 m2
Telek terület
3660 m2
Állapot
Közepes állapotú
Művelési ág
Szántó

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.