Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Fényes)

ID: 3059

Leírás

Békéscsabán, a Lencsési lakótelep közelében, 2 generációs, felújított tanya eladó, 2280 m2 földterületen. Központifűtéses, külön mérőórákkal, garázzsal, melléképületekkel.
Irányár: 13,5 MFt
Tel: 20 502 0207

Békéscsabán, a Lencsési lakóteleptől 500 méterre, a Kastélyszőlőkben helyezkedik el a külterületi lakóingatlan. Magasan fekvő területen, biztonságos, csendes környezetben. Egy 1 szobás, és egy 3 szobás lakrészből áll, melyek egy fedett folyosóról külön nyílnak. A nyílászárókat 2003-ban cserélték ki, korszerű, hőszigetelt ajtókra, ablakokra. A kisebbik lakást ekkor újították fel teljes egészében - a burkolatokat, vezetékeket is beleértve. A tetőn is elvégezték a szükséges felújításokat. A nagyobbik lakás felújítására 2016-ban került sor, divatosan, gipszkarton álmennyezettel, spotlámpákkal, a mai kor ízlése szerinti padlóburkolatokkal, glettelt, festett falakkal tették még igényesebbé. Nem csak a dizájnra törekedtek, hanem a teljes alaposságra, mindent kicseréltek: a központi fűtésrendszer csöveit, radiátorait, a víz, szennyvíz, és villanyvezetékeket, és burkolatokat. A két lakás fűtésrendszere külön is használható. A házi vízműből folyó víz, ivóvíz minőségű. Az udvar rendezett, filagória, kerti tó és sziklakert is megtalálható a számos melléképület mellett. Ha nyugodt, csendes helyen képzeli el az életét, de közel a város biztosította ellátottsághoz, jó megközelíthetőséggel, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
13.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Fényes
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Mezőgazdasági / Zártkert
Alapterület
120 m2
Telek terület
2280 m2
Állapot
Felújított

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.