Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Almáskertek)

ID: 5007

Leírás

Békéscsabán, az Almáskertekben, eladó egy 810 nm-es telek. Részben kerített, villany az utcában.
Irányár: 1,2 MFt
Tel: 06 20 502 0207

A 20 méter széles, és 40 méter hosszú zártkerti telek, 44-es és 47-es út közelében fekszik, az egyik legjobban fejlődésnek indult városrészen, az Almáskertekben.

Jól megközelíthető minden irányból, és a várostól is csak 1,5 km távolságra van. A közelben munkahelyek, autókereskedések, benzinkutak, Hirschmann, Dolcetta, Linamar, Meszlényi, Hovány stb. itt helyben el tud helyezkedni, aki ide költözik. Akár csak gyümölcsösnek, hobbikertnek is kiváló, a föld minősége különösen jó! Telepítve van termő gyümölcsfákkal.

Könnyen megközelíthető, jól járható feltöltött út vezet a 47-es úttól a telekig. Az utcában villanyközmű van.

Hívjon, tekintse meg!


Tulajdonságok

Ár
1.200.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Almáskertek
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Zártkert
Alapterület
810 m2
Domborzati viszonyok
Sík
Növényzet
Van
Tájolás
DNy
Megközelíthetőség
Közúton
Extrák
Tehermentes
Hány százalékban beépíthető?
10 %

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.