Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Almáskertek)

ID: 5015

Leírás

Békéscsabán, az Almáskertekben, eladó egy 810 nm-es telek. Részben kerített, az utcában villanyközművel.
Irányár: 1,2 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba egyik legjobban fejlődésnek indult városrészén az Almáskertekben helyezkedik el a 810 nm-es zártkert. Művelés alól kivonták, 10 %-ban beépíthető. Akár egy 80 nm-es felépítményt lehet emelni rá.

Aki ide költözik, az egy csendes környezetet választ magának, a várostól csupán 1,5 km-re, és a közelben nagyon sok munkahellyel. Itt van pl. a Hirschmann, a Linamar, a Dolcetta, vagy azutókereskedések pl. a Hovány, Meszlényi. Benzinkutak, és több kisebb vállalkozás. A főúttól kb. 5-600 méterre fekszik, feltöltött, jól járható út vezet a telekig. Az utcában villanyközmű van.

Telephelyet létesíteni szintén érdemes a fenti okokból, a kitűnő megközelíthetősége miatt. Kb. 20 méter széles, és 40 méter hosszú a telek, szabályos téglalap alakú.

Gyümölcsfák vannak rajta, a talaj kiváló minőségű, hobbikertnek is alkalmas.

A közelben is építkeznek, csendes a környezet. Hívjon, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
1.200.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Almáskertek
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Zártkert
Alapterület
810 m2
Domborzati viszonyok
Sík
Növényzet
Van
Tájolás
ÉK
Megközelíthetőség
Közúton
Extrák
Tehermentes
Hány százalékban beépíthető?
10 %

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.