Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Jamina)

ID: 5091

Leírás

Békéscsabán, Jaminában, eladó egy kétgenerációs, jó állapotú családi ház, gondozott, tágas udvarral.
Irányár: 22,5 MFt
Tel: +36 20 502 0207

Békéscsabán, Jaminában, eladó egy kétgenerációs családi ház. Egy kétszobás és egy egyszobás lakrészből áll. A két lakás nem nyílik össze, az udvarról külön bejáratúak.

Az 1780 nm-es telek rendezett, ápolt, tágas. Az első udvar pihenőkert, azt követi egy gazdasági udvar, gazdasági épületekkel, végül a kert helyezkedik el a hátsó traktusán, gyümölcsfákkal.

Egy kb. 20 nm-es garázsban lehet kényelmesen parkolni, addig is kocsibejáró segíti a beállást.

A kerítés szépségét, fából készített kapuk emelik az átlagos szint fölé. A lakások külsőnyílászárói is jellemzően, korszerű, hőszigetelt fa ablakok és ajtók, amik nem utolsó sorban, szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.

A fűtés korszerű központirendszerű, pár éves vegyestüzelésű és gázkazánnal. Az utcafronti lakás régen épült, vertfalú, amit a nyolcvanas években szakszerűen aláfalaztak. A tetőt is felújították rajta és a nyílászárókat, a villany és vízvezetékeket is kicserélték és újra burkolták azóta.

A másik lakás a hetvenes évek végén épült téglából, ez kifogástalan állapotú. Ebben csak két szoba van, de ebből az egyiket eredetileg konyhának tervezték, víz és szennyvízvezetékek ennek megfelelően lettek kialakítva.

A vízellátást nem csak a városi vízről, hanem a bevizsgált, ivóvíz minőségű fúrt kútról is meg lehet oldani. Ez persze öntözésre is kiválóan alkalmas.

Ha szeretne, csendes, kertvárosi környezetben, egy jó állapotú, kétgenerációs házat, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
22.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Jamina
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
128 m2
Szobaszám
3
Építés éve
1970
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
1780 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
13 m2
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délkelet, északkelet
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.