Gold Ing Ingatlaniroda

Doboz

ID: 3063

Leírás

Szanazug dobozi oldalán kiváló állapotú, rendszeresen karbantartott nyaraló eladó!
Irányár: 4,6 MFt
Tel.: 06 30 943 2822

Békés megye egyik legkedveltebb üdülőövezetében, Szanazug dobozi oldalán, a Köröstől körülbelül 100 méterre található csendes, rendezett kis utcában eladó egy tégla építésű, egy szintes nyaraló. A házikó az 1980-as években épült, tégla falazatú, 374 m2-es telekrész tartozik hozzá, gondos gazdák tulajdona. Az alsó szinten egy fedett és zárt teraszrészről nagy előtérbe lépünk, mely a közösségi élet színtere. Az előtérből nyílik a konyha, valamint a fürdőszoba, zuhanyzóval, toalettel és kézmosóval felszerelve. Az emeleti szinten kapott helyet a hálószoba, melyből erkély egy erkély is nyílik.
A telek füvesített, parkosított, rendezett állapotú. A nyári hőségben a fenyőfák, tiszafák biztosítják az árnyékot.
Szanazug közkedvelt kiránduló és fürdőhely, a horgászatot és a vízitúrákat kedvelők paradicsoma. Az itt vásárolt ingatlan nem csak kikapcsolódásunk helyszíne lehet, hanem kiváló befektetés is egyben!

Tulajdonságok

Ár
4.600.000 Ft
Település
5624 Doboz
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Nyaraló / Üdülőházas
Alapterület
85 m2
Szobaszám
2
Kizárólagos megbízás
Igen
Telek terület
374 m2
Állapot
Jó állapotú
Közműellátás
Víz, Gáz, Villamos energia, Csatorna
Kilátás
Utcára néző
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen

Kapcsolat

Pásztor János
Pásztor János
Tulajdonos/Ügyvezető
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.