Gold Ing Ingatlaniroda

Gyomaendrőd

ID: BE306

Leírás

Gyomaendrőd frekventált helyén eladó egy ikerház egyik fele, mely 2 szoba + amerikai konyhás nappalival rendelkezik és 100 m2-es alapterületű. Az ingatlan polgári stílusú, közepesen magas belmagasságú. Részletgazdag, mindenre odafigyelő, teljes körű, igényes anyagokból, szakszerűen, alaposan felújított állapotban várja új tulajdonosát.
Az ingatlan 200 m-es körzetben található a Kiss Bálint Általános Iskola, a Városi Rendelő intézet, gyógyszertár, az Erzsébet Liget, a A Liget Gyógyfürdő, egy CBA bolt, a Sportcsarnok, konditerem, étterem.
A fűtés kondenzációs kazán segítségével padlófűtéssel és radiátoros fűtéssel van megoldva, illetve egy kis öntött vas kandalló is szolgálja a lakás melegét. Az épület téglából épült, a külső falak 50 cm vastagok.
Az ingatlanhoz tartozik egy 9 m2-es pince, plusz a házhoz tartozik egy felújítandó kis garázs, és egy nagyobb garázs melléképülettel.
Irányár: 19,9 MFt
Tel.: 06 30 9 432 822

Tulajdonságok

Ár
19.900.000 Ft
Település
5500 Gyomaendrőd
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
100 m2
Szobaszám
2 + ½
CSOK 10+10 M Ft feltételeknek megfelelő
Igen
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1026 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
17 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
1 állásos garázs
Extrák
Légkondicionáló, Riasztó, Gépiesített, Amerikai konyhás, Tehermentes, Pince, Terasz

Kapcsolat

Pásztor János
Pásztor János
Tulajdonos/Ügyvezető
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.