Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Nádorváros)

ID: 304

Leírás

Családi ház Nádorvárosban kihagyhatatlan áron!
Győr-Nádorváros csendes, biztonságos utcájában kínáljuk eladásra ezt a 80 nm-es felújított nappali + 2 szobás családi házat.
Irányár: 28 900 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
Jelenlegi tulajdonosai az elmúlt években minden igényt kielégítően felújították. A ház 10 cm-es Dryvit szigetelést kapott. A tető felújításakor a fafödém szigetelése is megtörtént. A nyílászárók műanyagok, redőnnyel felszereltek. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó.
Megtörtént a víz-, és villanyvezetékek cseréje. Kiépítésre került egy 3 kW-os napelemrendszer, ezáltal megszűnt a szolgáltatóktól való függés. Ez a rendszer működteti a fűtést, a meleg víz ellátását.
A házban újak a belső nyílászárók, újak a burkolatok. A fürdőszobában zuhanykabin került beépítésre. A konyha méreténél fogva étkezőként is funkcionál, új a konyhabútor is.
A tetőtér beépíthető.
A kertben az öntözés fúrt kút segítségével megoldott.

A közelben minden megtalálható: bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak, rendelők, buszmegállók...stb.

Mindenkinek ajánljuk, aki Nádorváros nyugalmára, meghittségére vágyik. Alkalmas lehet nagyobb családok számára is.

Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető.
Megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adásvétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Ilyen ingatlan ritkán kerül a győri ingatlanpiacra!Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!Ne maradjon le róla!

Tulajdonságok

Ár
28.900.000 Ft
Település
9024 Győr
Településrész
Nádorváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
80 m2
Szobaszám
2
Kizárólagos megbízás
Igen
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
460 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Dupla komfortos
Fűtés
Megújuló energia
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
20 m2
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
Közterületen parkolás
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.