Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Szitásdomb)

ID: 189

Leírás

Egy igazi családi fészek!
Győr-Kisbácsa legfrekventáltabb részén eladásra kínálunk egy 140 nm-es kétszintes családi házat.
Irányár: 27 990 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
Az ingatlan a 70-es évek közepén épült, a 2000-es évek elején nagyobb felújításokon esett át. A 750 nm-es telken álló 4 szobás családi ház szerkezetileg tökéletes állapotban van, egy tisztasági festés után költözhető, de a mai kor igényeinek megfelelően felújítható. Hatalmas, tágas terek jellemzik.
A földszinten konyha-étkező, nagyméretű (35nm) nappali (korábbi két kisebb szoba lett egybenyitva),hálószoba, illetve kádas fürdőszoba található. Az étkezőből egy 25 nm-es fűtött, üvegezett teraszra jutunk, ami akár családi összejövetelek rendezésére is alkalmas.
A tetőtérben két hálószoba és egy zuhanykabinos fürdőszoba, illetve WC kapott helyet és egy kb. 8 nm-es terasz , ami a hátsó udvarra néz, így alkalmas meghitt pihenésre vagy akár napozásra is.
A ház fűtéséről gáz-cirkó fűtés gondoskodik, de vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.
Az udvarban több melléképület is található, ezek műhelyként funkcionálhatnak, így kitűnő lehet vállalkozásnak is.
A parkolás zárt udvari garázsban megoldott.

Ha szeretne Győrhöz közel, mégis csendes, nyugodt környezetben élni, barátságos szomszédok között, akkor mindenképpen jöjjön el, nézze meg!
Ajánljuk nagycsaládosoknak, de a telek adottságai miatt, vállalkozás számára is kitűnő lehetőség.

Kisebb családi ház esetén csere lehetősége is számításba jöhet.

Az ingatlan megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál. Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizialommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Ár
27.990.000 Ft
Település
9029 Győr
Településrész
Szitásdomb
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
140 m2
Szobaszám
4
Kizárólagos megbízás
Igen
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
750 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Erkély
Igen
Terasz
25 m2
Kilátás
Udvarra néző
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Amerikai konyhás, Beépített konyha, Gépiesített

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.