Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Győrszentiván)

ID: 219

Leírás

Családi ház egy lakás áráért!
Győrszentivánon 925 nm-es telken 85 nm-es felújítandó családi ház eladó.
A 3 szobás téglaépítésű családi ház kb. az 1960-as években épült. 2015-ben nagyobb felújításon esett át. Ekkor került kialakításra a gáz-cirkó fűtés, a hőleadók Dunaferr lapradiátorok. Ezenkívül egy cserépkályha is rendelkezésre áll. A fűtésről és a meleg víz ellátásáról egy Ariston kombi turbós kazán felel. Megtörtént a nyílászárók cseréje. A ház bejárata is több ponton záródó biztonsági ajtót kapott. A felújításnak köszönhetően a rezsi rendkívül alacsony.
A nagyméretű kertben termő gyümölcsfák találhatók, emellett alkalmas egy család zöldség szükségletének megtermelésére is. Az öntözést egy ásott kút, a tárolást egy pince segíti.
Saroktelek révén kiváló adottságokkal rendelkezik. Megosztható, így alkalmas lehet ikerház építésére is.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne jó helyen, jó áron családi házat vásárolni, és ezt saját igényeinek megfelelően felújítani, átépíteni.
Közelben buszmegálló található, így akár autóval, akár busszal Győr gyorsan, könnyedén megközelíthető.

Az ingatlan megvásárlásához irodánk többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Ha a hirdetésben szereplő család ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal -akár hétvégén is!
Irányár: 16 900 000 ft
Érd: 06-70-633-5250

Tulajdonságok

Ár
16.900.000 Ft
Település
9011 Győr
Településrész
Győrszentiván
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
85 m2
Szobaszám
3
Építés éve
1965
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
925 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
Parkolás az udvaron
Extrák
Alacsony rezsi, Tehermentes

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.