Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Sziget)

ID: 337

Leírás

Vállalkozó kedvű nagycsaládosok, összeköltözők, valamint befektetők figyelmébe ajánljuk az alábbi ingatlant:
Győr-Sziget családi házas övezetében található ez a 160 nm-es bővíthető családi ház, 500 nm-es telekkel.
A saroktelken álló, jó elosztású ház statikailag megfelelő állapotú, de felújításra, korszerűsítésre szorul. Egy tetőcsere után akár a tetőtér is beépíthető.
A jelenleg 5 szobás háznak 2 fürdőszobája, beépített terasza van.
Víz, villany, gáz bevezetésre került.
Kétgenerációs családi házzá., vagy kétlakásos társasházzá alakítható.
Az érvényben lévő építésügyi szabályozás szerint a lakásokon kívül 2 db üzlet, vagy irodahelyiség is kialakítható. Az engedélyezett építési tervdokumentáció rendelkezésre áll.
A környék infrastruktúrája kiváló.
Az ingatlan megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál. Igény esetén - megfelelő ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő családi ház felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal - akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Ár
22.000.000 Ft
Település
9025 Győr
Településrész
Sziget
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
160 m2

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.