Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Győrszentiván)

ID: 418

Leírás

Otthon és vállalkozás egyben, Győrszentiván kiemelt részén!
Győrszentivánon kínáljuk eladásra ezt a 120 nm alapterületű családi házat 1180 nm-es saroktelekkel.
A telek alkalmas újabb családi ház vagy ikerház építésére, ezáltal több generáció összeköltözésére is lehetőség nyílik.
Az ingatlan 1996-ban épült Porotherm tégla falazattal, vasbeton födémmel, Bramac tető cserépfedéssel. Statikailag, szerkezetileg kifogástalan állapotban van.
A tetőtér nincs beépítve, de igény esetén erre megvan a lehetőség. A gondos tervezésnek köszönhetően lehetőség van arra, hogy akár két különálló lakásként funkcionáljon a két szint.
Néhány évvel ezelőtt egy nagyobb felújítás keretében megtörtént a nyílászárók cseréje, valamint a ház 10 cm-es szigetelést kapott. Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.
A tágas nappali a ház központi helyisége, ami egy nagyobb család számára is megfelelő közösségi teret biztosít. A nappalival egy légtérben - a szinteltolás miatt mégis elszeparálva - található az étkező+konyha.
A nappalin kívül 3 szobát terveztek, ebből a nappalival szomszédos háló jelenleg egybe van nyitva a nappalival, de igény esetén könnyedén leválasztható.
Az előszobából nyíló 23 nm-es szoba a lakástól akár teljesen elszeparálható, ezáltal alkalmas lehet irodának, kozmetikának, szépségszalonnak...stb.
A földszinten található még egy fürdőszoba, ahol kád és épített zuhanykabin is rendelkezésre áll, valamint egy spejz és egy háztartási helyiség.
A szobák szőnyegpadlósak a többi helyiség kerámialappal burkolt.
A ház fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéssel. A kazánt tavaly cserélték újra, még garanciális. Alternatív lehetőségként egy kandalló is rendelkezésre áll, ami jelentősen csökkenti a rezsi költséget a téli hónapokban.
A nappaliból és a konyhából egyaránt megközelíthető - közel 20 nm-es - terasz alkalmas családi-baráti összejövetelek megrendezésére.
A kert parkosított, gondozott.
Ajánljuk mindenkinek, aki Győrben szeretne jó helyen, jó áron kiváló paraméterekkel rendelkező családi házat vásárolni. Az Audi, az Ipari park és az M1 5 perc autóútnyira található.
Az ingatlan megvásárlásához irodánk többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.
Ha a hirdetésben szereplő családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!
Irányár: 36 900 000 ft
Érd. 06-70-633-5250
Email: gyor1@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
36.900.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Győrszentiván
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
120 m2
Szobaszám
3
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1180 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Terasz
20 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Extrák
Amerikai konyhás, Kandalló, Terasz

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.