Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Győrszentiván)

ID: 465

Leírás

Tökéletes családi fészek Győrszentivánon

Győrszentivánon, átmenő forgalomtól mentes, csendes kis utcában kínálom eladásra ezt a 4 lakásos sorházban lévő, amerikai konyha -nappalis+ 3 szobás, 90 m2-es ingatlant. A ház 2004-ben épült tégla falazattal, és cserép tetőfedéssel. Az ablakok mindenhol műanyagok, melyek redőnnyel lettek felszerelve. Minden helyiségbe igényes, minőségi burkolatok kerültek. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség kerámialappal burkolt. A ház fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéssel. Alternatív lehetőségként egy kandalló is rendelkezésre áll a nappaliban. A hőleadók lapradiátorok, egyedi mérősek. A tágas amerikai konyhás nappali a ház központi helyisége, méretéből kifolyólag nagyobb családi összejövetek megrendezésére is kiválóan alkalmas.
Az alsó szinten található még egy mellékhelyiség is. A házban több beépített szerkény is található, melyek a vételár részét képezik. A tetőtérben található 3 szoba és egy fürdőszoba, mely sarokkádas és zuhanyzós. Két szobáját egy fedett, fával borított hatalmas erkély köt össze, melyről a kilátás a természetre néz. Parkolás a 14 nm-es igényesen kialakított garázsban megoldott, ami a házból is megközelíthető.
Közös költsége nincs, fenntartása igen kedvező. A lakók összetartóak, kedvesek és barátságosak.
A közelben minden megtalálható: boltok, bank, orvosi rendelők, gyógyszertár, óvoda, iskola...

Ajánljuk mindenkinek, aki Győrben szeretne jó helyen, jó áron, kiváló paraméterekkel rendelkező családi házat vásárolni. Az Audi, és az Ipari park néhány perc autóútnyira található.

Az ingatlan megvásárlásához irodánk többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.
Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Irányár: 32.500.000 Ft
Érdeklődni: +3630/667-8860
email: merenyi.adrienn@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
32.500.000 Ft
Település
9011 Győr
Településrész
Győrszentiván
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Sorház
Alapterület
90 m2
Szobaszám
2 + ½
Építés éve
2004
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
800 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Kilátás
Udvarra néző
Parkolás
1 állásos garázs

Kapcsolat

Stipkovitsné Merényi Adrienn
Stipkovitsné Merényi Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.