Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Ménfőcsanak)

ID: 501

Leírás

Valósítsa meg elképzeléseit Ménfőcsanakon!

Győr-Ménfőcsanak kedvelt, csendes utcájában kínáljuk eladásra ezt a nappali+ 2 szobás ingatlant, 1759 m2-es telekkel. A bruttó 132 nm-es ház 1964-ben épült tégla falazattal, betonfödémmel és cserép tetőfedéssel. A mai kor igényeinek megfelelően korszerűsíthető, felújítható. Adottságainak köszönhetően jól alakítható, tervezhető. Némi ráfordítással könnyedén kialakítható a közkedvelt amerikai konyha +nappalis elrendezés. A szobák mérete lehetővé további helyiségek kialakítását. Az ablakok még fából készültek, redőnnyel felszereltek, a két bejárati ajtó pedig több ponton záródó műanyag ajtó.
A szobák tömör faparkettásak, a fürdőszoba kerámiával, a többi helyiség műpadlóval burkolt.
A fűtésről gázkazán gondoskodik, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

Az ingatlanra igényelhető az államilag támogatott 0%-os hitel megújuló energiára, valamint energiahatékonyság növelését szolgáló beruházásokra a REZSINULLÁZÓ program keretében.

Az ingatlanhoz pince és melléképület is tartozik, mely alkalmas tárolásra, barkácsolásra.
Parkolni az udvarban található garázsban, vagy a ház előtt lehetséges.

Ajánljuk fiataloknak, idősebbeknek, családoknak egyaránt! Befektetők számára is kiváló lehetőség,. A telek mérete lehetővé teszi akár ikerház építését is.
A környék infrastruktúrája kiváló.

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. Megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál. A Rezsinullázó programmal kapcsolatban is állunk rendelkezésére! Igény esetén - megfelelő ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Irányár: 24. 900 000 Ft
Érdeklődni: +3630/667-8860
Email: merenyi.adrienn@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
24.900.000 Ft
Település
9028 Győr
Településrész
Ménfőcsanak
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
132 m2
Szobaszám
3
CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő
Igen
Építés éve
1964
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1759 m2
Állapot
Felújítandó
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Igen
Terasz
29 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Pince, Terasz

Kapcsolat

Stipkovitsné Merényi Adrienn
Stipkovitsné Merényi Adrienn
Értékesítő
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.