Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Nádorváros)

ID: 332

Leírás

Győr-Nádorvárosban, Belvároshoz közeli 46 nm-es,felújított szuterén ingatlan eladó.
Irányár: 12 500 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
A 1,5 szobás ingatlan a Belvárostól 5 perc sétányira, frekventált helyen található, üzlethelyiségnek, irodának vagy akár lakhatás céljára egyaránt alkalmas. A nádorvárosi miliő olyan tevékenység számára is lehetőséget teremt, ahol a megközelíthetőség mellett a városrészre jellemző meghittség, a nyugalom szintén fontos kritérium.
Az ingatlan teljes felújításon esett át, megtörtént a víz- és villanyvezetékek, valamint a nyílászárók cseréje. A helyiségekben újszerű laminált padló, a fürdőszobában is újszerű burkolat. A fürdőszobában modern zuhanykabin került beépítésre.
A felújítás a fűtésrendszer korszerűsítését is érintette. A fűtést és a meleg víz ellátását gáz cirkó kazán biztosítja, új lapradiátorok kerültek felszerelésre.
Az elektromos-hálózat felújítása során modern energiatakarékos LED világítás került kialakításra, az álmennyezetekbe spot lámpákat építette, 32A áll rendelkezésre.

Közös költség: 4 850 ft.

Mindenkinek ajánljuk, aki frekventált helyen keres vállalkozása számára üzlethelyiséget, irodát.
Egyedülállók, fiatal párok számára első lakásnak is abszolút tökéletes.

Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megfelelő ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő nádorvárosi ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Ár
12.500.000 Ft
Település
9024 Győr
Településrész
Nádorváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
46 m2
Szobaszám
1 + ½
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Emelet
Szuterén
Fűtés
Gáz - cirkó
Kertkapcsolatos
Igen
Kilátás
Kertre, parkra néző, Utcára néző

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.